10 zaken die een miljardair doet … en jij niet !

Door: Geert Muylaert

http://www.businessbootcamp.nl/wp-content/uploads/2010/11/habits-2.jpg Miljardairs onderscheiden zich van gewone mensen. Niet alleen door hun fabelachtig fortuin,? maar ook door hun doen, en vooral hun laten …

Maar waar houdt een miljardair zich hele dagen mee bezig?

  1. Hij geeft minder geld uit dan hij verdient. Zijn lijfspreuk is dan ook : DE TERING NAAR DE NERING ZETTEN.
  2. Zijn filosofie: geld is zoals een baby in een pamper : het kan niet voor zichzelf zorgen ! Hoe kan geld groeien en zich vermenigvuldigen zonder een vernuftig en uitgekiend vermogensbeheer?
  3. Hij woont in een normale woning en rijdt met een alledaagse wagen. Doet hem dat goedkoop of gierig lijken? Jij vindt misschien van wel, maar hem kan het niet schelen wat je daarover denkt..
  4. Geduld is een schone deugd. Hij weet dat je geen miljardair wordt van de ene dag op de andere, tenzij je verstandig trouwt of je bij de geboorte met uw bloot gat in de boter bent gevallen. Zijn onmetelijke rijkdom heeft hij vergaard door decennialang te sparen.
  5. Hij is niet bang van werken en om meerdere jobs te doen. Hierdoor ?heeft hij minder tijd om geld uit te geven of te verkwisten aan de schone dingen des levens …
  6. Hoewel je rijk kan worden door je hele leven iets te doen waarvan je niet houdt, vraagt hij zich af waarom je dat zou doen. Het leven is daarvoor gewoon te kort.
  7. Niets plannen staat niet in zijn dikke woordenboek. Je wordt niet zomaar stinkend rijk, miljardairs hebben een plan. ALTIJD ! ?Dromen van geld en rijkdom volstaat niet.
  8. Wanneer hij financi?le doelstellingen vooropstelt, denkt hij groot, h??l groot. Financieel succes en onmetelijke rijkdom vereist een visie die veel groter is dan wat je kan bereiken.
  9. Hij beseft dat enkel en alleen hard labeur zijn financi?le fouten kan compenseren. Niemand is perfect en dus maakt hij ook fouten !
  10. Hij heeft geen tijd voor rancune.. Time is Money ? en het doel heiligt de middelen ?

Beste Croesusvolgelingen : ben je akkoord met bovenstaande lijstje ?

http://carriere.blog.nl/files/2010/03/oude-man.gif

Het ?Achilleke? van de week.

miljardairs hebben zwemtalent

Baasjes doen sportief: Blankfein wint zwemmarathon en Branson steekt Kanaal over

Gepubliceerd: 24 december 2010 in Varia.

Reacties

2 reacties.

Reactie door Robert Crumb - 24 december 2010 om 19:45

Ja hoor, dit lijstje is echt wel goed. Maar ik ken best arme sloebers die v??l gelukkiger leven dan de miljardairs ! 😉

Reactie door RPA248 - 24 december 2010 om 20:53

Mij kan het ook g??n fluit schelen wat anderen over mij denken !

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags