11 indicators dat je rijk zal worden !

Door: Cyriel Dentich

http://tell.fll.purdue.edu/JapanProj/FLClipart/Adjectives/rich.gifValt rijkdom te voorspellen? Ben je blond? Groot? Niet-roker? Met deze eigenschappen scoor je niet alleen op datingsites om de partner van uw dromen te vinden, ze zijn ook een belangrijke indicator dat je later een rijk leven zal leiden. Letterlijk! (De meeste dromen zijn bedrog !)

 1. Je ziet er knap uit.
  Knappe mannen verdienen 9% meer dan hun minder aantrekkelijke collega’s. Voor vrouwen is dit 4%. Over den binnenkant gaan we het hier niet hebben.
 2. Je hebt een bovengemiddeld IQ.
  Personen met een hoog IQ hebben meer kans op nen dikke vette looncheque. Maar niet alle genie?n eindigen rijk !Het is niet omdat je veel weet te vertellen over de relativiteitstheorie van Einstein dat je ook op een verstandige wijze kunt omgaan met geld. Dat is dus ook relatief ?
 3. Je was populair op school.
  Hoe meer vrienden, hoe meer loon pr?? ! Populaire leerlingen verdienen maar liefst 10% meer dan klasgenoten die het kneusje van de klas waren.
 4. Je bent groot.
  Voor elke centimeter groter dan het gemiddelde, verdien je als vrouw 5 tot 8% meer. Bij mannen is dat 4 tot 10%. Grotere mensen lopen beter in de kijker. Opgepast : te groot is ook niet goed ?
 5. Je bent (en blijft) gehuwd.
  Scheiden is lijden, vooral op financieel vlak. Na een huwelijksbreuk zien mensen hun rijkdom gemiddeld met 77% dalen, terwijl getrouwde koppels hun eigendom met gemiddeld 16% zien toenemen per jaar dat zij getrouwd zijn. Dus : scharrelkippen die voortdurend flikflooien zijn nie goe bezig ?
 6. Je drinkt
  Door af en toe een glaasje te drinken bouw je netwerken op. Drinkende mannen (g??n doppers) verdienen gemiddeld 21% meer dan geheelonthouders en ‘drinkende’ vrouwen 8%. Maar let op. Drinken doe je steeds met mate. Grijp dus niet wanhopig naar de fles? want elke dag u lazarus drinken kost ook een kapitaal.
 7. Je bent slank.
  Voor elk punt dat je gewicht boven het BMI zit, daalt je rijkdom met 8%. Werkgevers betalen beteraan wie de ‘ideale maten’ heeft. En dan vooral op de juiste plaatsen ?
 8. Je bent blond.
  Blondjes hebben een loon dat gemiddeld 7% hoger ligt dan vrouwen met een andere haarkleur. Bovendien huwen ze met mannen die gemiddeld 6% meer verdienen dan de echtgenoten van niet-blondjes.
 9. Je rookt niet.
  Niet-rokers hebben 50% meer geld op hun bankrekening staan dan lichte rokers en zelfs tweemal zoveel als verstokte kettingrokers die de longen uit hun lijf hoesten.. De reden daarvoor ligt voor de hand: rokers geven veel geld uit aan sigaretten, sigaren & toebak. Is datte g??n goei reden om te stoppen met roken ?
 10. Je bent jong en je wil wat…
  … zoals een eigen huis. Op jonge leeftijd investeren in vastgoed, bewijst dat je kansen ziet en ze ook grijpt. Een karaktertrek die eigen is aan opvallend veel rijkaards.
 11. Je bent aandeelhouder EEGC.

Tichkes : wie het nog niet begrepen heeft : Geen commentaar.

Gepubliceerd: 6 november 2010 in Wetenschap & Technologie.

Reacties

2 reacties.

Reactie door Louise - 6 november 2010 om 21:54

Uit onderzoeken blijkt ook dat dezelfde vrouw aantrekkelijker wordt gevonden met blond haar dan met een andere haarkleur. Weet er ook iemand hoe dat komt?

Reactie door Petree - 7 november 2010 om 11:55

Sinds de ijstijd vallen mannen al op blond haar, omdat vrouwen met blond haar toen zeldzaam waren en dus meer opvielen dan de vele brunettes. Het menselijke oog wordt aangetrokken door heldere kleuren, dus als het even kon, kozen de mannen voor een blondine.
In Scandinavi? worden juist brunettes aantrekkelijker gevonden. Daar zijn namelijk zoveel blondjes, dat veel mannen liever kiezen voor een vrouw met donker haar.

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags