Beurspraatje 26 januari 2011

Door: Vincent

S&P 500


Zoals verwacht werd de top van vorige week vandaag hertest en (in de cash index) licht overschreden. We liggen vanaf nu zeer actief op de loer om short te gaan. Als eerste aanwijzing voor een daling zien we een negatieve divergentie in de RSI. Ook de Croesusbascule wijst op een aanstaande daling.

GOUD en ZILVER


Goud en zilver gingen vandaag niet onder de lows van gisteren, maar noteren wel lager dan het slot van gisteren. De Croesusbascule geeft ons nog enkele dagen dalingsruimte en in de goudprijs lijkt de bodem van oktober 2010 een ideaal koersdoel. We houden onze shortpositie in het goud aan, maar beginnen wel stilaan te denken aan winst nemen.

EUR/AUD


Zoals verwacht stegen we vandaag verder. Koersdoel blijf de rode neergaande trendlijn en het 38.2% Fibonacci retracement nivea. De bedoeling blijft om na het bereiken van dat koersdoel short te gaan.

EUR/USD


Ook in de EUR/USD zien we dat er zich een potentiele short trade aan het ontwikkelen is. De onderste opgaande trendlijn van het blauwe trendkanaal en een 61.8% retracement niveau zorgen voor weerstand. We volgen dit op en gaan mogelijk eerstedaags short.

Veel succes iedereen !

http://www.topnews.in/files/global-markets.jpg

Gepubliceerd: 26 januari 2011 in Beurspraatje.
Tags:

Reacties

3 reacties.

Reactie door Vincent - 26 januari 2011 om 22:05

Goud en zilver zijn na publicatie van dit artikel beginnen te stijgen. De oranje neergaande trendlijn in de goudgrafiek houden we zoals gezegd aan als dynamische stoploss. Deze is vooralsnog niet geraakt.

Reactie door Vincent - 27 januari 2011 om 09:38

De trendlijn houdt stand, dus we houden onze positie aan.

Reactie door Louise - 27 januari 2011 om 16:25

Goud inderdaad opnieuw omlaag.

De EURAUD flink omhoog vandaag.

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags