Beurspraatje 7 februari 2011

Door: Vincent

S&P 500


De bulls lijken reeds maandenlang niet te stoppen in de S&P 500. Door de stijging van vandaag is het scenario dat ik afgelopen weekend schetste minder waarschijnlijk geworden. Ik verwacht nu eerder een verdere stijging richting eind deze week en pas daarna een correctie. We nemen voorlopig geen tradingpositie in. Voor de reguliere aandelenportefeuille is de huidige stijging uiteraard zeer welkom 🙂 !

GOUD en ZILVER


Goud en zilver lopen perfect volgens de verwachtingen. Ik kan mijn analyse van gisteren integraal herhalen:

Sinds midden afgelopen week zitten we long op de zilverprijs. We verwachten de komende dagen verdere stijgingen. In het goud lijkt de onderste lijn van het opgaand trendkanaal een ideaal koersdoel. In het zilver fungeert de opgaande trendlijn als trailing stoploss op slotbasis.

EUR/AUD


Ook hier volstaat een doordruk van mijn weekendanalyse:

Zowel fundamenteel (zie analyse 3 februari) als technisch zitten we goed met onze renderende shortpositie op de EUR/AUD. Het trendkanaal doet voorbeeldig haar werk en alles wijst erop dat we op weg zijn naar nieuwe all time lows. We hebben geen haast om deze positie af te sluiten: hoe langer we deze aanhouden, hoe meer interest deze opbrengt. Let your profits run.

Voor mijn artikel over de “carry trade” wacht ik nog op een antwoord van RBS …

EUR/USD


Het is afwachten wat de slotkoers vandaag wordt: is deze boven de zwarte trendlijn, dan blijft onze visie long. Voorlopig zou ik echter niet traden op dit muntpaar.

Veel succes iedereen !

Gepubliceerd: 7 februari 2011 in Beurspraatje.
Tags:

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags