Beurspraatje: vooruitblik op de week van 21 februari 2011

Door: Vincent

S&P 500


Afgelopen week wezen onze analyses erop dat de (niet alleen door ons) reeds lange verwachte correctieve daling op gang ging komen. Dit bleek echter pertinent niet het geval. Hierdoor is opnieuw een ander waarschijnlijkste scenario geactiveerd. Het ziet er nu naar uit dat we begin volgende week een hogere top zullen plaatsen om dan te dalen richting begin maart. De markt blijft zeer “tricky”, dus voorlopig nemen we geen korte termijn tradingposities in. Onze lange termijn beleggingsportefeuille houden we wel aan.

GOUD en ZILVER


Ook in de goud- en zilverprijs kwam onze verwachting voor een daling richting begin volgende week niet uit. Het waarschijnlijkste is nu dat de toppen vrijdag geplaatst zijn en dat we alsnog (licht) dalen richting begin volgende week. Hierna worden longs terug aantrekkelijk.

EUR/AUD


In een situatie waarin korte termijn swings (tijdelijk) moeilijk te voorspellen zijn en het vertrouwen in fiat-munten als de EUR en USD afneemt is een carry trade EUR/AUD uiterst aantrekkelijk. Zolang het dalende trendkanaal intact blijft houden we deze renderende lange termijn shortpositie aan. De downtrend is op dit moment nog perfect intact.

Veel succes iedereen !

Zolang het dalende trendkanaal intact blijft houden we deze renderende lange termijn shortpositie aan.

Gepubliceerd: 20 februari 2011 in Beurspraatje.
Tags:

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags