De beurs “zakt eens lekker door” …

Door: Vincent

Beste Croesuslezers,

De beurzen zijn de laatste tijd serieus aan het dalen. Het motto lijkt wel “Zak eens lekker door” zoals de “Deurzakkers” reeds zongen in 1975. Om alles een beetje te relativeren en de gedachten een beetje te verzetten kunnen jullie hieronder dit liedje beluisteren ! Inclusief liedjestekst …

Aan beursdalingen kan even goed geld verdiend worden dan aan stijgingen … Wij bewijzen dat in de rubriek “Niet tevreden ? Geld kwijt … !”. Niettegenstaande hebben wij natuurlijk veel liever dat alles goed gaat met de wereld(economie) en dat de beurzen stijgen. Voorlopig is goed nieuws echter ver te zoeken !

Wie onder jullie denkt dat het grootste deel van de daling reeds achter ons ligt ? Zelf heb ik voorlopig in ieder geval nog geen interesse om terug in aandelen te stappen ! De huidige “schuldencrisis” die sinds kort de grote boosdoener is, doet mij terugdenken aan het begin van de “bankencrisis” in 2007/2008 ! Toen hebben veel mensen tevergeefs geprobeerd “vallende messen” te vangen … Ik wil mij daar nu alvast niet aan laten vangen !

Gepubliceerd: 8 juni 2010 in Aandelen, Beurs.
Tags: , , ,

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags