De putsch van Malcolm Bendall.

Door: Geert Muylaert

Het worden spannende dagen voor de aandeelhouders van Empire Energy. De tweede ronde van de kapitaalverhoging (het kopen van rechten aan 7 cent) is bijna voorbij. Malcolm Bendall zal dan kleur moeten bekennen ! Waarom worden sommige aandeelhouders dan zenuwachtig ?

Het gonst van onzekerheid en zeker sinds er achter de ticker EEGC een extra symbool is verschenen (E). Volgens een gedeelte van de aandeelhouders is dit een uiterst slecht teken, en toegegeven, je kan dit moeilijk als een positief gegeven beschouwen. Als dit teken niet spoedig van de tabellen wordt geveegd wil dit zeggen dat het aandeel g??n notering meer zal krijgen op de OTCBB. Het wordt dan enkel nog een pink-aandeel. Nu is hier dan mijn vraag : EN DAN ??? Is dit dan “de reden” om ongerust te zijn ?

Ik ben van oordeel dat de top van het bedrijf rustig de kat uit de boom kijkt, en hoe minder aandeelhouders gebruik maken van hun rechten, hoe sterker hun positie zal zijn ! Waarschijnlijk heeft m??r dan 90 % van de aandeelhouders g??n gebruik gemaakt om in te tekenen aan de rechten. Zoals we weten heeft Malcolm Bendall grosso mode 20 miljoen aandelen. Hij heeft gebruik gemaakt van zijn rechten in de eerste ronde en kan er dus 10 miljoen extra op zijn rekening schrijven. Aangezien de tweede ronde enkel nog voor aandeelhouders is welke aan de eerste ronde hebben deelgenomen, kan hij zoals een pelikaan massaal extra aandelen oppikken ! Vermoedelijk nog eens 100 miljoen extra.

Indien hij deze aandelen op de vrije markt wilde kopen, zou het aandeel als een raket omhoog geschoten zijn. Nu kan hij ze allemaal kopen aan ocharme 7 luttele centjes ! Op termijn zal blijken wie de juiste keuze heeft gemaakt … want wees er maar van overtuigd dat de kredietlijn van 50 miljoen AUD g??n fabeltje is ! Met de kapitaalverhoging van Empire Energy blijkt hoe langer hoe meer dat de CEO zijn positie in het bedrijf gaat versterken. Misschien wel tot ongeveer 40 % !

Beste Croesusvolgelingen, hieronder een foto welke al een tijdje op het internet circuleert. Heeft er iemand enig idee wat dit is, of wat het zou kunnen zijn? ?

http://www.acghs.org/members%20models/models/oildrill1.jpg

ggjhjj

Gepubliceerd: 17 mei 2010 in Empire Energy.

Reacties

61 reacties.

Reactie door j. hommeles - 17 mei 2010 om 11:57

Vwb de foto : het zou ’n boorinstallatie kunnen zijn maar dan gemaakt van ’n mechanodoos πŸ˜‰ In dat aandelen kopen van Malcolm geloof ik ook niet echt maar kom, zoals meermaals gezegd, ik word daar niet echt zenuwachtig van, want wat er ook gaat gebeuren, ik kan toch m’n broek niet meer scheuren ( wat ’n rijmpje weeral ). πŸ˜‰

Reactie door debby - 17 mei 2010 om 12:03

Geert, wat verwacht uzelf van het aandeel ?

Reactie door gerrit - 17 mei 2010 om 12:24

Ikzelf had wat meer verwacht van het nieuwe artikel (en lees hierbij ook het nieuwe forum) maar niet dus πŸ™

Bv: want wees er maar van overtuigd dat de kredietlijn van 50 miljoen AUD g??n fabeltje is

Zijn er hier concrete bewijzen voor?

Anders vind ik deze uitspraak eigenlijk niet kunnen…
Afin, ik dacht dat het de bedoeling was bij dit nieuwe forum, men mondjesmaat de historiek van eegc uit de doeken ging doen en waar we met dit aandeel op korte, (middel)lange termijn heen kunnen en dit met goed onderbouwde statements, maar we gaan hier gewoon terug dezelde toer op als bv forums zoals “investorshub”, “beursbox forum” en in mindere mate yahoo message board.

Er wordt niets concreets bijgedragen en als er dan al eens een vraag wordt gesteld wordt er niet al te serieus op ingepikt!

Reactie door j. hommeles - 17 mei 2010 om 12:33

Gerrit, hierin moet ik je bijtreden. Ik geloof n.l. helemaal niets van 50 miljoen en zelfs niet van ’n aangekochte boor ! Om kort te gaan : niets van al dat geleuter van b.v. ’n Howard Haspel om maar iemand te noemen heeft me ooit kunnen overtuigen. Ook ’n PUTCH zie ik hier helemaal niet in.

Reactie door debby - 17 mei 2010 om 12:39

Gerrit, zelf dacht ik ook dat de mensen van het forum nauwe banden of minstens contacten hebben met het management van EEGC. Het artikel laat weer zo iets vermoeden als men het over die kredietlijn heeft maar tevens weten wij ook dat belangrijke nieuwe informatie van het bedrijf zelf moet komen. Ik hoop uiteraard dat ik mij niet vergis als ik denk dat de mensen van dit forum h??l dicht bij de top staan en het niet gewoon giswerk van hun zijde is.

Reactie door j. hommeles - 17 mei 2010 om 12:43

Op het “andere” forum heb ik al geschreven dat sommige mensen het doen voorkomen alsof ze insiderinformatie hebben en dicht bij de top staan. Ik denk gewoon aan giswerk.

Reactie door gerrit - 17 mei 2010 om 12:46

Weet je Hommeles, dat dit aandeel al van omstreeks 1994 gevolgd en getipt werd door verscheidene laat ons zeggen (beurssites) en als je deze mensen nu mailt met de vraag hoe zij nu tov Eegc staan deze toegeven dat dit ??n van hun grootste vergissingen is geweest (tip naar hun abonees). Deze doen nu Eegc af als scam (maar iemand moet mij wel nog uitleggen wat scam is, in mijn ogen fake, maar dat kan nu van eegc niet helemaal gezegd worden, door het feit dat MB wel echt is, de site in tasmania is ook wel echt, enz…), of het niet waarmaken van berichtgevingen of het uitsturen van berichten berust op valse waarheden (en hier kan ik mij meer in vinden). Dit is nu toch al gaande 3j sinds ik bij eegc ben betrokken, op investorshub zijn er al bij van meerdere jaren en dan die beurssites van waarjuist sprake sinds 1994…
Dus hoelang gaan ze ons nog aan het lijntje houden? Ik zou niet weten vanwaar de overtuiging van bv Geert of die Haspel die jij zo mooi vernoemt waarom het nu wel allemaal staat te gebeuren. Willen wij elkaar nog eens praten binnen pakweg 5j… ik weet nu niet of ik hier met een πŸ™‚ of πŸ™ moet eindigen!

Reactie door gerrit - 17 mei 2010 om 12:51

Debby, ik zal eens eerlijk met je opbiechten, de meesten waarvan jij denkt dat ze dicht bij het management staan zijn hier allemaal met elkaar verbonden via ??n of andere community site (bv: facebook) mij incluis en geloof me, we zijn allemaal maar gewone mensen πŸ™‚ En inderdaad in het verleden is er wat contact geweest met het management met zelfs een snoepreisje naar tasmania als gevolg, echter nadien is dat allemaal verwaterd… en vandaar ook nogmaals mijn teleurstelling in het nieuwe forum wat betreft eegc!

Reactie door j. hommeles - 17 mei 2010 om 13:08

Ik denk dat de enige met wie men nog wat contact heeft Howard Haspel en Kolonel Huppeldepup zijn. Waarschijnlijk worden beiden gesponsord om af en toe eens iets leukt te schrijven over Eegc ( b.v. over dat ‘filthy rich’ worden )

Reactie door debby - 17 mei 2010 om 13:17

Gerrit, onder de meesten rekent u daar ook Dentich bij ?

Reactie door debby - 17 mei 2010 om 13:20

Hommeles, ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat het toch niet alleen ‘pumppraat’ is wat Howard vertelt. Dat hij probeert het vuur brandend te houden is waar maar toch …

Reactie door gerrit - 17 mei 2010 om 13:21

Debby: Ja, waarom?

Reactie door j. hommeles - 17 mei 2010 om 13:29

Debby, neem me niet kwalijk maar ik noem liever g??n namen. Ik heb de indruk dat allen op dit forum precies evenveel weten, maw practisch niets. Vwb Howard, ik zie hem aan als de perfecte hofnar voor Malcolm.

Reactie door j. hommeles - 17 mei 2010 om 13:31

Debby, ik zie dat ik heb geantwoord voor Gerrit ! Nu is het wachten dus op hem.

Reactie door debby - 17 mei 2010 om 13:31

Gerrit, omdat Dentich de indruk gaf dat hij destijds miljoenen aandelen heeft gekocht. Uiteraard kan daar een groot deel van verkocht zijn tijdens de laatste run. Hij zegt nog altijd een grootaandeelhouder te zijn en laat uitschijnen goed op de hoogte te zijn en er blijkbaar vertrouwen in te hebben. Maar misschien vergis ik mij toch.

Reactie door gerrit - 17 mei 2010 om 13:36

Awel Debby, dat is nu juist mijn punt h?. Dat ze dat dan eens bewijzen dat ze goed op de hoogte zijn maar tot dusver een dikke yet h?… Dus ik denk dat ik hierin Hommeles kan bijtreden! En naar alle waarschijnlijkheid zal je je dus inderdaad vergissen πŸ™‚

Reactie door j. hommeles - 17 mei 2010 om 13:37

Als die “E” er vandaag niet af is ga ik toch maar wat aandelen verkopen (nog altijd met flinke winst). Op de pinkies is absoluut g??n controle meer en de meeste zwendel situeert zich in die hoek.

Reactie door j. hommeles - 17 mei 2010 om 13:41

Gerrit : je bedoelt NJET ipv YET waarschijnlijk ? πŸ˜‰

Reactie door gerrit - 17 mei 2010 om 13:41

NYEP πŸ˜‰

Reactie door debby - 17 mei 2010 om 14:13

Verkopen ga ik zeker niet doen want mijn intuitie zegt dat het een goei zaak gaat worden (mocht het toch niet het geval zijn dan geloof ik mijn gedacht nooit niet meer πŸ˜‰

Reactie door j. hommeles - 17 mei 2010 om 16:11

Als je gekocht hebt aan 2 cent en je kunt verkopen aan 3 of 4 cent is daar niets mis mee mits je slechts ’n gedeelte verkoopt ! Anders zou ik het dom vinden.

Reactie door Geert Muylaert - 17 mei 2010 om 16:59

Bovenstaande foto zou betrekking hebben op de flare-gastechnologie. Momenteel kan BP het lek op de bodem van de zee niet dichten omdat er enorme druk en verlies is van methaan. Indien Malcolm Bendall dit probleem zou kunnen oplossen, dan is iedereen met 10.000 aandelen in zijn bezit binnenkort binnen !!!

Reactie door Geert Muylaert - 17 mei 2010 om 17:06

Wij hebben een licentie !!! Let’s start the party …

Reactie door Geert Muylaert - 17 mei 2010 om 17:07

LEAWOOD, Kan., May 17 /PRNewswire-FirstCall/ — Empire Energy Corporation International (Empire) (OTC Bulletin Board:EEGCE.ob – News) with its wholly owned subsidiary, Great South Land Minerals Ltd. (GSLM) announced on 17th May 2010 that the Honorable Bryan Green, Minister for Energy and Resources has today signed the documents for its Tasmania Basin exploration license EL14/2009, which means the license is now granted and in full effect.

Empire and GSLM CEO Malcolm Bendall said, “This is excellent news for Empire. We want to thank the Minister for signing the exploration license to allow us to continue our exploration and development work. We look forward to working with the Minister to create the petroleum industry in Tasmania. To further this exploration work, Empire has signed a conditional contract with GEFCO Inc. of Enid, Oklahoma (http://www.gefco.com/drillingrigs.htm) for a state-of-the-art, truck mounted, GEFCO SS-1100 drilling rig, with a capability to drill both vertically and horizontally to 15,000 feet (4572m). A GEFCO 185 rig, previously bought by Empire for $1.3 million, shipped to Tasmania and converted to Australian specifications, has since successfully drilled a well to 7874 feet (2400m) and a total of 28 miles (45km) of drill holes, on mainland Australia. Empire is now poised to drill our two main domes at Bellevue and Thunderbolt, which independent consultants have estimated could contain 447 million barrels of oil. This undiscovered prospective resource has been valued at $2.2 billion dollars by independent experts who assumed a value discounted to $5 a barrel.” Mr. Bendall continued, “At today’s oil price of $70 per barrel this would potentially be a gross in-ground value of $31 billion.”

GEFCO Inc. Vice President of international sales Art Kliewer said, “We are delighted with Empire’s conditional contract for purchase of a second GEFCO rig and we wish Empire and GSLM every success with their Tasmania Basin drilling program.”

Mr. Bendall is currently in Houston, Texas where he is in discussions concerning the deployment of proprietary technologies that Empire has access to, relevant to stopping and cleaning-up subsea oil leakages. Whilst in Houston, Mr. Bendall will be furthering discussions with interested equity investors and potential joint venture partners. Mr. Bendall said, “We have been working diligently towards completing Empire’s and GSLM’s audited accounts and the company and its officers and its contractors will be striving to file the 10K soon. We are now in a powerful commercial position as the company now has a both a license and an independent valuation.”

Empire Energy Corporation is an international oil and gas exploration company, focusing on developing assets in one of the world’s last virgin basins and to become a leading low-cost finder of hydrocarbons. The Company is currently operating in Tasmania’s central and northern basins.

Reactie door j. hommeles - 17 mei 2010 om 17:13

Dat die license er zou komen heeft wel niemand op dit forum ooit betwijfeld. Nu maar zien hoe het met de financien zit !

Reactie door j. hommeles - 17 mei 2010 om 17:30

Denkelijk zal de koers vandaag wel iets stijgen en zullen dus ook v??l mensen gaan verkopen. Zelf doe ik voorlopig gewoon niets !

Reactie door frank declerck - 17 mei 2010 om 18:00

Erik,

Beurskoersen zijn een eigenaardig is. De prijs van een aandeel is een momentopname, namelijk een labiel evenwicht tussen verkopers en kopers. Je ziet vandaag wel grotere volumeorders passeren, in vergelijking met de laatste weken, dus er is wel degelijk animo.
Daarnaast heb je ook vele beurs-spreuken die meestal waarheid bevatten.
BVB. Buy on the rumours, sell on the news. Dit maar om aan te duiden dat een prijs van een aandeel rare capriolen kan maken. Er kan ook een grote partij in de markt zitten zonder dat je het ziet, die vele aankopen of verkopen opslorpen. Ondanks dat het nu windstil lijkt, kan het snel veranderen.

Reactie door Vincent - 17 mei 2010 om 19:47

Eind deze week misschien nieuws over de resultaten van de rights offering (tweede ronde) …

Reactie door Geert Muylaert - 17 mei 2010 om 20:12

De tweede ronde loopt af op 18 mei !

Reactie door Gerrit - 17 mei 2010 om 23:12

Conditional signed voor de nieuwe rig via gefco. Iemand een idee wat de condities zijn?

Reactie door j. hommeles - 17 mei 2010 om 23:34

Erik, de koers is zelfs gezakt en dat had ook ik niet verwacht. Ik denk dan toch dat dit ’n h??l duidelijk bewijs is dat de mensen nu toch eens echt iets willen zien. B.v. ’n boor die effectief aan het werk is. Op die papieren en rompslomp zullen de meeste aandeelhouders onderhand wel uitgekeken zijn. Zelf heb ik nog ’n pakketje bijgekocht.

Reactie door gerrit - 18 mei 2010 om 09:25

Ik heb sinds gisteren acces tot het gefco forum. Er zijn nog maar enkele leden (je kan ze nog praktisch tellen op ??n hand) actief. Er is een algemene board waar iedereen toegang heeft. De andere boards zijn behouden voor afnemers (klanten van gefco) en gefco zelf. Er is zeker geen discussie gaande ivm gefco en empire energy zoals aangehaald door iemand van dit forum of forum op beursbox!

Reactie door j. hommeles - 18 mei 2010 om 11:50

Als dit aandeel naar de pink sheets gaat, en dat zit er best in, zullen z??r veel mensen afhaken. Op die pinksheets is geen enkele controle en de kans dat er ooit eens ’n winnaar uit die sheets komt is uiterst miniem. Enfin, ik maak me er verder niet druk om want ik ben er vrij zeker van dat er nog ??n kans komt om met leuke winst te verkopen.

Reactie door Paul van den Brink - 18 mei 2010 om 11:54

Gerrit, vwb de condities voor aankoop van de rig : daar zal ongetwijfeld bij staan dat ie betaald moet worden πŸ˜‰ En daar zou het schoentje van Malcolm weleens kunnen wringen.

Reactie door gerrit - 18 mei 2010 om 14:38

Paul ik kan je mening delen. Zie mijn mail hieronder met gefco!

Gerrit,
What they mean by conditional is that they have not made a down payment. Technically at this stage without a down payment the rig is still for sale. That is if someone walks in with money they can buy the rig. I was told by Reid, Malcolm’s assistant about payment but have not received a payment yet. I was contacted by the office in Kansas and asked if they could put the conditional sale in a press release yesterday. The rig is built and can be ready to ship in a few days. The material for the substructure has been ordered and we expect the substructure to be completed in 60 days or less. I hope this has answered your questions satisfactorily, if there is anything further I can do please let me know.
Regards,

Art Kliewer
GEFCO
Vice President of International Sales
Office: 580-234-4141 X-210
Cell: 580-548-3756
e-mail: xxx@gefco.com
http://www.gefco.com

—–Original Message—–
From: gerrit
Sent: Tuesday, May 18, 2010 1:29 AM
To: Art Kliewer
Subject: Fwd: Speedstar SS 1100 – Empire energy

Dear Art,

I was delighted to read latest pr from Empire Energy althoug there was said something about conditional signing for the new 1100 rig? What exactly are the conditions, can you tell something more? Evenso two weeks agoo you told me payment would expected next week, so this was ment on previous week, is payment in meanwhile done? And last but not least, when payment has been done how much time does it need to put the rig in Tasmania?
I thank you very much in anticipation of your answers!

With kind regards,
Gerrit

Reactie door gerrit - 18 mei 2010 om 14:44

hier hetzelfde bericht maar zonder links want anders moet ik te lang wachten op moderatie:

Paul ik kan je mening delen. Zie mijn mail hieronder met gefco!

Gerrit,
What they mean by conditional is that they have not made a down payment. Technically at this stage without a down payment the rig is still for sale. That is if someone walks in with money they can buy the rig. I was told by Reid, Malcolm?s assistant about payment but have not received a payment yet. I was contacted by the office in Kansas and asked if they could put the conditional sale in a press release yesterday. The rig is built and can be ready to ship in a few days. The material for the substructure has been ordered and we expect the substructure to be completed in 60 days or less. I hope this has answered your questions satisfactorily, if there is anything further I can do please let me know.
Regards,

Art Kliewer
GEFCO

??Original Message??
From: gerrit
Sent: Tuesday, May 18, 2010 1:29 AM
To: Art Kliewer
Subject: Fwd: Speedstar SS 1100 ? Empire energy

Dear Art,

I was delighted to read latest pr from Empire Energy althoug there was said something about conditional signing for the new 1100 rig? What exactly are the conditions, can you tell something more? Evenso two weeks agoo you told me payment would expected next week, so this was ment on previous week, is payment in meanwhile done? And last but not least, when payment has been done how much time does it need to put the rig in Tasmania?
I thank you very much in anticipation of your answers!

With kind regards,
Gerrit

Reactie door gerrit - 18 mei 2010 om 14:58

Geert,
kan jij ergens aanwijzen, bevestigen dat Malcolm 50milj $ in bezit zou hebben absoluut geen fabeltje is aub?
tnx

Reactie door Paul van den Brink - 18 mei 2010 om 15:38

Tja Gerrit, ik ken m’n pappenheimers ondertussen zo’n beetje ; zelfs het kopen van die rig is wishful thinking ! Usd 50 mio in bezit ? Laat me nu even niet h??l hard lachen.

Reactie door Geert Muylaert - 18 mei 2010 om 16:47

Gerrit,
stuur een e-mail naar de vorige minister van het Tasmaanse parlement David Llewellyn, en hij zal je bevestigen dat de kredietlijn van 50 mio AUD g??n fabeltje is. Hij heeft dit tijdens een vragenuurtje van het Tasmaanse parlement bevestigd, en zijn woorden stonden gedurende 2 uur op het internet (een volledige uitgetijpte transcriptie van dit vragenuurtje – een turf van m??r dan 200 blz. waarvan er ongeveer 25 rechtstreeks betrekking hadden op EEGC & GSLM). Ook Frank Declercq heeft dit gelezen, en als je dit niet geloofd, ook bij Jezus Christus was er een ongelovige Thomas, en die had maar 12 apostelen … of geloof je dat ook niet ?

Reactie door Peter - 18 mei 2010 om 17:27

Zou het kunnen zijn dat MB afwacht met het publiceren totdat de rightsoffering is afgelopen?

Ik vindt de afgelopen dagen zeer bizar..

Reactie door Gerrit - 18 mei 2010 om 17:39

Ok Geert klinkt aannemelijk! Tnx. Zie ook mijn laatste post op ihub. Blijkbaar had Belg het bij het rechte eind:-)
They were waiting for the leases to be signed by the government before making a down payment, which I can understand, if you don’t get the lease you don’t need a rig. Shipping would be dependent on a vessel out of Houston or Galveston ports, but I would think there would be frequent sailings. Malcolm’s plan is to ship to Brisbane. He has talked to one of our customers there about doing the rig up in their yard and then operating the rig for EE once it reaches Tasmania.
Regards,

Art Kliewer
GEFCO

dan zou eindelijk toch alles op zijn pootjes moeten terechtkomen nu!

Reactie door Paul van den Brink - 18 mei 2010 om 18:23

Persoonlijk verwacht ik niet snel boringen. Voorlopig is die boor nog niet eens gedeeltelijk betaald, moet dan nog eens naar Tasmanie komen alwaar hij in net allerbeste geval hartje winter aankomt. Ok dit soort boren mag dan ook kunnen werken in de winter maar hetzelfde rendement haal je m.i. nooit terwijl ook de kosten v??l hoger zullen zijn. Dit alles natuurlijk onder voorbehoud van het hebben van geld want laat men dat eerst maar eens bewijzen. Ook verwacht ik nog wel eea van Hunt Rig want dat die zich met ’n kluitje in het riet laten sturen wil er bij mij niet in. Inderdaad er kan ’n PR komen met alle goede ontwikkelingen erin maar die PR’s zijn tot nu toe altijd subject dit en subject dat geweest. We zullen het wel zien. Ik leg niet wakker van dat aandeel.

Reactie door Paul van den Brink - 18 mei 2010 om 19:04

Erik, prima wat je zegt ; met de poen van Malcolm zelf ? Als ik naar z’n meisje kijk is ze het slachtoffer van ondervoeding ofwel anorexia πŸ˜‰ Verder is mijn mening dat Tasmanie die vergunning aan niemand kon slijten dan aan Malcolm ; dus om toch nog wat centjes te verdienen hebben ze hem die vergunning gegeven. Zeker zijn van boren is Tasmanie wel niet ( net zo min als ik ). Eegc heeft ??n ding bewezen : ook zonder boren kunnen ze de aandeelhouders verdomd lang aan het lijntje houden πŸ˜‰

Reactie door j. hommeles - 18 mei 2010 om 19:09

Ondertussen blijft de koers gewoon hangen ; voor mij absoluut g??n probleem !

Reactie door Cyriel Dentich - 18 mei 2010 om 19:16

En voor mij ziet het er ook al niet goed uit. Ik zal wel niet meer kunnen bijkopen aan 1 cent of zoiets …

Reactie door j. hommeles - 18 mei 2010 om 19:21

Inderdaad dat zit er v o o r l o p i g niet in πŸ˜‰
maar wat niet is kan komen zei m’n opoe Geertrui altijd !

Reactie door Annie Sluts - 19 mei 2010 om 06:17

Ik heb wat aandelen Eegc gekregen van m’n opa voor m’n zeventiende verjaardag ! Normaal gezien lees ik dus niets van al die beursheisa maar nu, als aandeelhoudster, maak ik toch af en toe ’n uitzondering. Als ik nu de reacties lees moet ik zeggen dat ik er geen vlinders in de buik van krijg. M’n opa heeft me echter toch ’n nieuwe fiets beloofd moest dat aandeel crashen !

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags