EEGC : de strategie van Z & Cie ?

Door: Geert Muylaert

Zorro kent iedereen. Deze gemaskerde trekt ten strijde tegen het onrecht, en vaak laat hij zijn handtekening na :

http://www.ezthemes.com/previews/d/dmlozss.jpg

Het internet is het medium bij uitstek om vliegensvlug wereldwijd informatie te verspreiden. Helaas kan dit ook gebruikt worden voor minder eerbare doelen. Empire Energy en Malcolm Bendall in het bijzonder ?zijn al sinds bijna 2 jaar het mikpunt van een dagelijkse haatcampagne op het Yahoo-forum. Vooral ?Z? is hiervan het grote brein en aanstoker. Maar in tegenstelling tot Zorro heeft hij g??n nobele doelen ! Hij laat bijna g??n dag voorbij gaan om telkens opnieuw een ?topic? te plaatsen. Toegegeven, hij is een crack in zijn vak, en hij heeft ??n enorme kennis over het reilen en zeilen binen het bedrijf. Het heeft dan ook weinig moeite gekost om zijn identiteit, beroep en woonplaats te achterhalen.

De gegevens hiervan worden op het Croesusforum niet geplaatst, omdat deze dwaas met zijn al dan niet gefundeerde informatie en standpunten het status van ?laster? heeft bereikt. Ook een lach- en haatcampagne kent zijn grenzen. Uiteraard heeft hij ook al volgelingen in het Yahoo-forum gekregen die in zijn spelletjes meegaan. Vroeg of laat zullen deze hiervoor wel een prijs betalen ?

Wat ?Z? betreft kun je als aandeelhouder u afvragen waarom iemand dagelijks uren bezig is om een bedrijf en zijn CEO te overladen met alle zonden ? Hij is daar zowel overdag als ?s nachts z??r intensief mee bezig ! Wanneer slaapt hij ? Waarom doet hij dat ? Is hij aandeelhouder ? Wat is zijn doel ? Wat wil hij bereiken ? Wat is zijn strategie ?

Beste Croesusvolgelingen, alle aandeelhouders zitten in dezelfde boot. Met laster en eerroof help je niets of niemand vooruit. We moeten dus afwachten wat de verlenging van de rechten tweede ronde gaat opbrengen. Ondanks alles ben ik ervan overtuigd dat er dit jaar zal geboord worden op de Bellevue site. Vraag mij niet waarom, want dit is mijn persoonlijke mening. Jullie duimen toch mee ???

Gepubliceerd: 15 juni 2010 in Empire Energy.

Reacties

88 reacties.

Reactie door Maarten - 15 juni 2010 om 17:36

Het is maar ’n vraag maar zou het kunnen dat de bewuste “Z” al eens flink in de zak is gezet door Malcolm ? Ik kan me toch anders geen reden voorstellen ?

Reactie door Maarten - 15 juni 2010 om 17:38

H??l eigenaardig maar tot op dit moment is g??n enkel aandeel verhandeld en dat is ongezien

Reactie door Vincent - 15 juni 2010 om 17:42

Er zijn of geen kopers of geen verkopers …

(of allebei)

Reactie door Maarten - 15 juni 2010 om 17:43

Ja dat had ik ook al begrepen πŸ˜‰

Reactie door Vincent - 15 juni 2010 om 17:49

Er zijn nu toch een 20K aandelen verhandeld !

We staan maar liefst USD 0.0001 hoger ! πŸ˜‰

Reactie door Debby - 15 juni 2010 om 18:03

Geert, wat denkt u van de posts vandaag van Howard H op IH ?

Reactie door J.Hommeles - 15 juni 2010 om 18:38

Als het van H.Haspel komt, de (betaalde ?) nar in het spel, ben ik uiterst wantrouwig. Wait and see.

Reactie door Debby - 15 juni 2010 om 19:14

Wat mij wat verontrust is het feit dat er gezegd werd dat alles in gereedheid werd gebracht zoals hotels e.d. om direct het boren te starten nadat de licentie werd goedgekeurd. Nu spreekt men van boren september/oktober. Ik vraag mij toch af wat er juist gaande is. Geldgebrek of toch onderhandelingen voor joint venture of overname.

Reactie door Geert Muylaert - 15 juni 2010 om 20:05

Wat is de kostprijs om ondergronds een olie/gas-pijpleiding aan te leggen van 108 km lengte ? Nochtans, dit heeft jaaaaren geleden Duke Energy Tasmania gedaan. Op basis van wat ? Als we “Z” mogen geloven zit er niks in de ondergrond van Tasmani?. Kleine correctie : hij spreekt over 0,0019 % dat er iets te vinden is ? Welke firma gaat op basis van zulke kansberekening een pijpleiding aanleggen ?
Volgens mij heeft Duke Energy z??r betrouwbare gegevens in handen gekregen en op basis daarvan de pijpleiding aangelegd. Zij zullen dus ook langs de kassa passeren als er wordt geboord en vervolgens opgepompt !!!

Reactie door Geert Muylaert - 15 juni 2010 om 20:30

Door die pijpleiding is nog niets getransporteerd ! In het beste geval is ze enkel op haar degelijkheid getest met water onder hoge druk. Deze pijpleiding werd ongeveer 10 jaar geleden aangelegd.

Reactie door Debby - 15 juni 2010 om 20:42

Was MB misschien bij hen in Houston op de koffie ipv bij BP ?

Reactie door Vincent - 15 juni 2010 om 20:44

Correctie ! Deze pijpleiding wordt gebruikt om gas te transporteren van het Australische vasteland naar Tasmani? … Bij het aanleggen werd er gezorgd voor de mogelijkheid om ook gas te kunnen transporteren in de andere richting … Dit laatste wil natuurlijk ook iets zeggen …

Reactie door Vincent - 15 juni 2010 om 20:47

http://www.duke-energy.com/news/releases/2002/Sep/2002090301.html

In Tasmani? heb ik vorig jaar trouwens vernomen dat Duke Energy gevestigd was op een verdieping van hetzelfde gebouw dan dat waar EEGC/GSLM toen zijn hoofdzetel had !!!

Reactie door Vincent - 15 juni 2010 om 20:50

Inderdaad !!!

Reactie door zjuul krapuul - 18 juni 2010 om 10:11

Dat je ’n pijplijn in beide richtingen kunt gebruiken ( noem het ’n retourtje pijp ), lijkt me nogal logisch. Het tegenovergestelde zou nogal wat vreemder zijn ; vergelijk maar met de metro πŸ˜‰

Reactie door gerrit - 18 juni 2010 om 11:10

Geert, nog even over die Z & Cie strategie. Het enige dat die mensen doen in mijn ogen is inderdaad eegc overladen met zonden via een forum!! Is dit strafbaar????
Een forum is een plaats waar iedereen kan discussi?ren over een onderwerp (of je er nu mee kunt instemmen of niet), iedereen kan daar toch zijn gedacht kwijt.
Het enige dat ik niet versta op een forum zoals dat van yahoo is dat iedereen daar wel verwijten naar elkanders hoofd begint te gooien en dat kan niet in mijn ogen en deze berichten zouden ook moeten gedeleted worden door de moderator, echter dat gebeurd niet en ik versta niet waarom. Als ik hier iemand voor rotte aap ga beginnen uitschelden gaan jij en Vincent (ik denk toch dat jullie de enige twee moderators van dit forum zijn) dat bericht zo snel mogelijk verwijderen of niet soms…

Reactie door J.Hommeles - 18 juni 2010 om 11:55

Gerrit : ben je bekend met Amerikaanse fora ? Daarbij vergeleken zijn de onze epistels. Wat er in de Usa over elkaar wordt geschreven op die fora dat wil je niet weten ! De een maakt de ander letterlijk uit voor rotte vis en blijkbaar ziet niemand daar graten in. De vrijheid van meningsuiting gaat z??r ver en om strafbaar te zijn moet je al echt iemand zwart op wit beschuldigen van misdaden en dan nog zal dat in de doofpot belanden. Bovendien hebben al die mails wettelijk nauwelijks ’n statuut, kan jouw mail worden misbruikt door anderen enz. Dus vergeet die strafbaarheid maar snel. Persoonlijk vind ik wel dat je zelfs op fora, op z’n minst kunt proberen om ‘netjes’ te blijven.

Reactie door J.Hommeles - 18 juni 2010 om 16:41

Voorlopig 1,6 cent ; daarmee sta ik zelfs op verlies πŸ˜‰ Maar idd het is nog vroeg ; kan ook nog 1,3 cent worden.

Reactie door Geert Muylaert - 18 juni 2010 om 16:43

Toch even een kleine aanvulling : sommigen hebben blijkbaar op een bepaald moment de pedalen verloren. Er werden doodsbedreigingen geuit (zowel op het yahoo forum als telefonisch) en er zou al een gerechtelijk onderzoek aan gang zijn in Tasmani? ! Ik ga dit niet controleren, laat staan mij hierover laten informeren. Ik hou mij hiervan ver weg ! Het weze wel duidelijk als iemand maanden aan een stuk Malcolm Bendall zit te verwijten over van alles en nog wat (al dan niet gefundeerd ???) is dit laster en eerroof, belaging en stalking …

Reactie door J.Hommeles - 18 juni 2010 om 16:51

Tja met telefonische doodsbedreigingen zit je natuurlijk flink fout ! Wat kan de reden van die haat zijn ? Dat doe je toch zo maar niet dacht ik ?

Reactie door J.Hommeles - 18 juni 2010 om 16:57

Nog zoiets : verschillende mensen beweren op fora dat b.v. SOROS niets anders is dan ’n ordinaire gevangenisboef en als je hem nacheckt wordt dat ook bevestigd. Dat kan dus allemaal wel. Volgens andere fora is hij ??n van de grootste goeroe’s en daarbij nog filantroop ook ! Check it out !

Reactie door J.Hommeles - 18 juni 2010 om 19:40

Erik ; kun jij ’n reden bedenken waarom dit gedaan wordt ? Ik niet ! Of komt dit allemaal van mensen die inmiddels begrepen hebben (wel erg laat natuurlijk), dat ze er allemaal flink ingestonken zijn met Eegc ?? Ik heb g??n andere uitleg.

Reactie door Geert Muylaert - 18 juni 2010 om 22:14

Ik kan wel een andere reden bedenken !

Reactie door Luc lcdnlf - 19 juni 2010 om 00:55

Er zijn nu eenmaal mensen die pas leven als zij anderen schade hebben berokkend. Dat alleen is voor sommigen reden genoeg.

Reactie door Geert Muylaert - 19 juni 2010 om 10:25

Deze week heeft de dwaas “Z” op het yahoo forum geschreven dat hij een lange termijn aandeelhouder van EEGC is …

Reactie door J.Hommeles - 19 juni 2010 om 10:59

Erik, zoiets zou inderdaad ’n reden kunnen zijn voor sommigen.

Reactie door J.Hommeles - 21 juni 2010 om 17:26

Tijd voor koopjes ? ‘T aandeel zit al de hele tijd tegen de 1,6 cent aan te hikken.

Reactie door J.Hommeles - 21 juni 2010 om 17:39

Tja, het was ook maar in vragende wijs gesteld. Persoonlijk denk ik helemaal niet meer aan kopen. Polle Pens zou zeggen “trop is teveel” πŸ˜‰

Reactie door J.Hommeles - 22 juni 2010 om 14:22

Tja maar ik heb de indruk dat er bij Eegc teveel bloed door de straten loopt en, alweer, trop is teveel ! Zoals het nu is vind ik zelfs ??n cent te duur. Maar, ’n leuk uitstapmoment komt er nog wel, al was het maar als de spreekwoordelijke laatste stuiptrekking.

Reactie door gerrit - 22 juni 2010 om 14:44

En hommeles is dat dan nog steeds om en bij de 0,07 of zal je nu al tevreden zijn bij 0,04…

Reactie door J.Hommeles - 22 juni 2010 om 14:52

Ik ga gegarandeerd minstens de helft verkopen bij 4 cent ! ( Met nette winst van 2 cent )

Reactie door J.Hommeles - 22 juni 2010 om 16:14

En jij gelooft dat de directeuren dat hebben gedaan ?

Reactie door Luc Van Dam - 22 juni 2010 om 16:20

Na die vergunning en de RO had de koers gewoon moeten stiijgen ! Dat is niet gebeurd; wel het tegendeel. Daaruit kun je dus opmaken dat er ’n flinke bos haar in de boter zit.

Reactie door Cyriel Dentich - 22 juni 2010 om 16:33

Tichkes,
In troebel water zitten de meeste en de dikste vissen …

Reactie door Luc Van Dam - 22 juni 2010 om 16:35

Cyriel : als het water t? troebel is stikken de vissen….

Reactie door Cyriel Dentich - 22 juni 2010 om 16:42

Tichke,
In helder en klaar woater zit nikske !

Reactie door Luc Van Dam - 22 juni 2010 om 16:56

Liever niks dan ’n dode stinkvis !

Reactie door Vincent - 23 juni 2010 om 21:57

De koers en het volume zijn aan het stijgen …

Reactie door gerrit - 24 juni 2010 om 07:52

Geen PR meer van eegc tem 30juli!!!

http://www.prnewswire.com/news-releases/empire-reopens-rights-offering-oversubscription-period-97039204.html

Reactie door Wannes Raps - 24 juni 2010 om 11:27

Bedelperiode loopt nu tot 30 juli maar waarom zou het deze keer wel lukken ? Om te kopen aan 7 cent moet je toch ’n flinke klap van de molenwieken hebben gekregen.

Reactie door Geert Muylaert - 24 juni 2010 om 13:30

G??n nieuws tot 30 juli = GOED NIEUWS !
Vergelijk het met Bart De Wever : daar zal ook eindelijk een oplossing komen.

Reactie door Vincent - 24 juni 2010 om 19:43

Gert,
Uw gebeden werden verhoord: vandaag opnieuw bijna 10 % erbij.

Reactie door Geert Muylaert - 24 juni 2010 om 19:47

En het zit goed met den dikken teen …

Reactie door gerrit - 25 juni 2010 om 09:32

En hier dan het vervolg van daarjuist op Astrologie! Geert inderdaad er is momenteel veel commotie te doen nu over een eigen rig en/of een rig huren. Zo te lezen zijn er meer nadelen aan het onderhouden van een eigen rig dan een rig te leasen. Toch moest Malcolm pers? ne keer stoefen met de mannen van GEFCO naast de speedstar en hun doen geloven dat hij die ging kopen (onder voorbehoud dat lease werd goedgekeurd)… nu de lease is goedgekeurd maar Malcolm laat gewoon niets meer van zich horen tov die mannen van Gefco, begrijpen wie begrijpen kan zou ik zo zeggen. En wat is de zin daar dan allemaal van van zogezegd contracten af te sluiten (onder voorbehoud), gewoon waste of time zou ik zo zeggen… En die onderhandelingen die nu gaande zijn, geef ??n goede reden waarom er nu wel een investeerder uit de lucht zou vallen. Dat zou dan ook de enige reden zijn waarom wij nog een PR kunnen verwachten voor 30juli (Geld gevonden voor afloop van RO). Maar daar kan ik nog nauwelijks in geloven. Vraag mij af op welk nieuws Hommeles nog zit te broeden voor de koers een laatste opleving te bezorgen πŸ˜‰

Reactie door J.Hommeles - 25 juni 2010 om 09:48

Gerrit, ik broed nergens meer op vwb Eegc. Ik heb er genoeg aan verdiend maar zou natuurlijk liefst nog wat meer verdienen door de spreekwoordelijke laatste stuiptrekking want ik bezit nog altijd ’n behoorlijk pakket aandelen. Vwb Eegc als bedrijf : ik geloof daar helemaal niet in en heb dat eigenlijk ook nooit gedaan ( zie mijn honderden berichtjes daarover ). Noem het verder maar Fingerspitzengefuehl maar ik denk nog altijd dat er ’n laatste kans komt om met winst te verkopen mits je erg goedkoop hebt ingekocht (zoals ik b.v.)

Reactie door Cyriel Dentich - 25 juni 2010 om 19:51

Ik denk dat uw computer last heeft van de warmte. Momenteel 69.000 aandelen die van eigenaar verwisselen. Andere mogelijkheid : u surft teveel naar pornosites en de harde schijf is ge?nfecteerd …

Reactie door Ing. R.J.Constans - 25 juni 2010 om 21:01

Mr. Dentich,

U spreekt precies uit ervaring πŸ™‚

Reactie door J.Hommeles - 26 juni 2010 om 09:56

Er gaat misschien wel veel omhoog met porno kijken maar het aandeel Eegc (nog) niet. πŸ˜‰

Reactie door Cyriel Dentich - 26 juni 2010 om 11:44

Tichke,
92.000 aandelen ! Nie komen zwanzen h? ! Porno is dus echt nie goe veur aven computer zenne …

Reactie door Vincent - 26 juni 2010 om 15:37

Volgens die info op http://www.otcbb.com waren het er ook slechts 92,000 … Misschien heeft de website van de NASDAQ last van het olielek in de Golf van Mexico …

Reactie door Louise - 26 juni 2010 om 17:56

Den tich,
Icann, de toezichthouder op de internetdomeinen, gaat akkoord met een apart internetachtervoegsel voor pornosites. De adressen zullen eindigen op .xxx.

Dat heeft de organisatie bekendgemaakt in Brussel. Het registreren van de domeinen zal gebeuren via een priv?firma, ICM Registry. Dat bedrijf had zelf een voorstel ingediend bij Icann, en rekent nu op meer dan een miljoen registraties. Intussen zijn er al 110.000 reservaties binnen. Volgens schattingen van Online MBA zouden er ongeveer 25 miljoen pornosites online zijn.

Icann moet nu nog onderzoeken of ICM technisch en financieel in staat is om de operatie in goede banen te leiden. Als dat het geval is, kunnen de eerste .xxx-sites over een half jaar al online verschijnen.

Niet verplicht
Icann maakt duidelijk dat het niet de bedoeling is om alle erotische sites te verplichten om naar een .xxx-domein over te stappen, een vrees die lange tijd leefde bij de sector.

Tot dusver was was er binnen Icann altijd voldoende weerstand tegen een aparte pornodomeinnaam om de invoering ervan te blokkeren. Het invoeren van de domeinnaam is drie keer verworpen. Icann geeft toe dat daarbij ‘fouten’ zijn gemaakt.

bron: Nieuwsblad.be

Reactie door gerrit - 29 juni 2010 om 09:17

Er is een olieveld ontdekt in de noordzee!
http://www.vandaag.be/economie/39665_olieveld-in-de-noordzee-ontdekt.html
Wat ik mij afvraag is dit dan enkel op metingen gebaseerd of zijn hier al proefboringen geweest. Kwestie van te achterhalen hoe men weet dat daar effectief olie zit! Iemand idee?

Reactie door gerrit - 29 juni 2010 om 09:52

http://www.encoreoil.co.uk/pages/news/index.asp?NewsID=235

als je op hun laatste pr kan afgaan is er dus degelijk aan wildcat boring gedaan en hebben ze de nodige info kunnen afleiden (kwaliteit, grootte, enz…)

Reactie door Jan Maas - 29 juni 2010 om 18:26

Idd is Eegc aan ’t boren geweest maar dat was voor ’n afvoer van de latrine die ze daar wilden installeren.

Reactie door Vincent - 29 juni 2010 om 21:12

Volgens iemand die het kan weten reed Malcolm Bendall vroeger in Tasmanie rond met een Land Rover met daarop achteraan “WILDCAT” …

Reactie door Liesje de Wit - 30 juni 2010 om 12:21

En wat stelt dat dan allemaal voor ? M’n zoontje heeft ’n speelgoedautootje en daar staat ook ’n stikker van ’n wilde kat op.

Reactie door Liesje de Wit - 30 juni 2010 om 23:18

Aantal verhandelde aandelen vandaag : 0
Het gaat goed !

Reactie door Opti Opti Optimist - 30 juni 2010 om 23:20

Liesje,
Als er geen aandelen worden verhandeld dan kan de koers ook niet zakken…

Reactie door Liesje de Wit - 30 juni 2010 om 23:47

Onjuist want dat kan zelfs h??l goed πŸ˜‰

ps: ik lees net op ’n ander forum dat m’n vriendinnetje Agatha ? 50 heeft verdiend met het juist voorspellen van de Eegc koers. Ik ben echt blij voor haar want ze had al zo lang ’n lingeriesetje willen kopen maar dat kon niet door de beugel πŸ˜‰

Reactie door boer charel - 1 juli 2010 om 00:16

Maskes, ik heb nog werk op leercontract en lingerie onder ’n overall is sowieso ’n vlag op ’n strontschuit πŸ˜‰

Reactie door Joop Doddelaar - 1 juli 2010 om 06:34

Opti Opti Opti Opti M i s t : hoe komt u erbij dat de prijs van aandelen niet kan zakken of stijgen als er geen aandelen worden verhandeld ?

Reactie door J.Hommeles - 1 juli 2010 om 09:52

Idd – dus van Eegc de eerste maanden denkelijk geen nieuws maar ook dat is geen nieuws πŸ˜‰

Reactie door gerrit - 1 juli 2010 om 10:53

Hommeles, ik verwacht wel nieuws van eegc eind juli als de RO afloopt, maar dat dat veel zoden aan de dijk zal brengen is afwachten geblazen. Ergens hoop ik nog altijd ??n dezer dagen op nieuws ivm met de financi?n maar daar ook heb ik mijn dikke twijfels over. Den dikken teen van Geert blijft ook weg me dunkt of is zijnen dikken teen gebroken πŸ™‚

Reactie door J.Hommeles - 1 juli 2010 om 11:51

De RO was ’n dikke sof ( g??n dikken teen ). Ook de RO die nog loopt zal dat zijn want laten we wel wezen : wie gaat nu aandelen kopen aan de huidige koers ? Het zou erg opportuun zijn om te denken dat die koers tegen einde juli op 7 cent zou staan. Malcolm zelf die al die aandelen opkoopt ? Van wat ? Van die Aud 50 miljoen ? Ik heb het al eerder gezegd : er zou op dit forum broodnodig ’n post moeten komen ” EEGC laat me niet lachen ” ipv zilver !

Reactie door Geert Muylaert - 1 juli 2010 om 13:37

Hommeles,
Je mag u altijd aanmelden als schrijver op het forum. U kan dan zelf uw artikel “EEGC laat me niet lachen” publiceren !

Reactie door Geert Muylaert - 1 juli 2010 om 13:38

Met den dikken teen is alles dik in orde. Wedden dat er dit jaar wordt geboord ?

Reactie door Vincent - 1 juli 2010 om 20:51

Het is nu winter in Tasmani? en misschien ligt er zelfs sneeuw op de Bellevue site …

Reactie door gerrit - 2 juli 2010 om 14:38

Er is blijkbaar nieuws uit. Er zou geld gevonden zijn terwaarde van 180milj $! Kan iemand bij het lezen van deze pr zeggen of dit nu inderdaad een fact is of is het terug conditional… ??

Reactie door Geert Muylaert - 2 juli 2010 om 15:06

Dat noemt dan : de gebroken dikken teen, lachen met EEGC …

Reactie door gerrit - 2 juli 2010 om 15:12

Geert, maar effe serieus, er zijn nog van die berichten geweest hoor, het beste ooit was de return van de hunt rig naar de Bellevue site! Is die onderweg ergens in een afgrond gestort of zo… En nu wordt gevraagd de preparatie te doen voor het vervoer van de speedstart, awel ja we zullen zien h?… Ging er twee jaar geleden met kersmis niet geboord worden? Als ik mij goed herinner hebben sommigen er zelfs een fles champagne op gekraakt… dus ja waarom zou je dit nu niet in twijfel mogen trekken, en hopelijk mogen wij binnenkort een fles opentrekken (maar zal dat toch maar doen als het boren effectief van start gaat en niet als ze het verkondigen), en anders zal ik zeker eens goed lachen met uwen dikken teen!!!

Reactie door gerrit - 2 juli 2010 om 15:14

Neemt niet weg dat ik eigenlijk wel benieuwd ben wat de koers vanavond gaat doen, daar zal ook al het ??n en het ander uit af te leiden zijn hoe geloofwaardig investeerders de laatste pr vinden…

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags