EEGC : de verborgen schat van Interlaken?

Door: Geert Muylaert

Het uitzicht is prachtig, maar wat niet zichtbaar is kan wel nog eens veel prachtiger zijn! De seismische resultaten hebben als ik een specialist ter zake mag geloven bizarre resultaten opgeleverd. Voor alle duidelijkheid, ik ben op dit gebied géén specialist, maar heb jaren geleden alle beschikbare gegevens laten analyseren door een kenner.Grafieken en data zijn voor interpretatie vatbaar, en dan vooral geologische data. Het grote minpunt is dat er voorlopig slechts 2D data beschikbaar. Dat is dan ook de hoofdreden waarom volgens sommigen de kans op succes quasi verwaarloosbaar zijn. Maar waarom maken zij zich daar dan druk over? Het grote wilde indianenverhaal is echter (lees het eerder verschenen artikel in Croesusforum :

EEGC : een wild indianenverhaal … ???

dat een drietal personen in opdracht van een “believer avant la lettre” op prospectie zijn gegaan in Tasmanie. En wat meer is, ze zouden een klein plasje olie aan de oppervlakte hebben gevonden. Waar ? Dat is de vraag van ???miljoen dollars omdat dit verhaal onmiddellijk de kop werd ingedrukt zijnde als een kwakkel in de categorie van stadslegendes.

Bese Croesusvolgelingen, dit olieplasje zou zich bevinden in het ruwe gebergte van Interlaken. Kwakkel, fabel, stadslegende? Het verhaal is wat betreft EEGC in het bijzonder bijlange nog niet geschreven. Jullie lezen toch nog mee???

Gepubliceerd: 27 januari 2013 in Empire Energy.

Reacties

68 reacties.

Reactie door Geert Muylaert - 11 februari 2013 om 17:17

Morgen is een dag om in het oog te houden … want ik heb een lunch in Parijs. Wat staat er op de agenda??? Behalve over koetjes en kalfjes ook een reddingsplan nr 2 … en g??n bullshit ? la Noble Trenham.

Reactie door Foxy - 11 februari 2013 om 18:31

Krijgen we een Belgische overname? 🙂
(BOTOC)

Reactie door Foxy - 11 februari 2013 om 18:33

Over 2 a 3 weken uitspraak in de rechtzaak SmartWin vs. EEGC.

Reactie door Geert Muylaert - 11 februari 2013 om 19:57

BO ??? Bijlange niet. Maar er zou “in de voorwaardelijke wijs” druk op de ketel kunnen gezet worden met een alternatief voorstel om de Bellevue site aan te boren. Ik ben het voorstel alvast niet ongenegen, in tegenstelling tot Noble Trenham die nooit enige allusie heeft gemaakt om effectief te boren. Soit, het is allemaal nog pr?-embryonaal.

Reactie door Foxy - 11 februari 2013 om 20:46

Ik zie niet zo snel waarmee je druk op de ketel zou kunnen zetten, maar ben benieuwd naar het eventuele voorstel.

Reactie door Gerrit - 12 februari 2013 om 08:48

Pr? embryonaal wil al genoeg zeggen…

Reactie door Foxy - 12 februari 2013 om 09:27

Ja, de daad moet nog gebeuren 🙂

Reactie door Erik - 12 februari 2013 om 09:40

Ik heb altijd de indruk gehad dat Noble Trenham de bedoeling had de kleinere aandeelhouders buiten spel te zetten,(door een split)om zijn eigen(duistere)plannen te kunnen waarmaken,een split was dan een onderdeel van zijn plan.

Reactie door Foxy - 13 februari 2013 om 14:44

En Geert nog groot nieuws uit ‘La ville d’amour’?

Reactie door Geert Muylaert - 13 februari 2013 om 17:56

Juist terug van weg geweest. Alles op zijn tijd, want Rome (zonder paus) en Parijs zijn niet op 1 dag gebouwd …

Reactie door Gerrit - 13 februari 2013 om 18:17

Post 31303 op ihub!
Er is sprake van een filling maar heb geen link 🙁 Iemand een idee?

Reactie door Gerrit - 13 februari 2013 om 18:18

Sorry 31302

Reactie door Foxy - 13 februari 2013 om 18:34

Dat gaat vlgs. mij om een andere Empire.
Zie post 31325 van DS.

Reactie door Gerrit - 13 februari 2013 om 22:00

Geert, ja te begrijpen, alles op zijn tijd… Maar wat zijn uw volgende stappen of komen er gelijkaardige afspraken… Niet dat ik kwaad zie id huidige stand van zaken en eigenlijk niet goed begrijp waarom jij nog met een alternatief reddingsplan bezig bent?

Reactie door Geert Muylaert - 14 februari 2013 om 09:24

Voor alle duidelijkheid : ik ben niet bezig met een alternatief reddingsplan! Ik heb een uiterst interessante ontmoeting gehad met een aandeelhouder van het eerste uur die massaal aandelen heeft gekocht. In geval de huidige ontwikkeling uiteindelijk op niets uitdraait, heeft hij wel een uiterst aantrekkelijke denkpiste. Voor ik hierover meer vertel moet ik dit wel eerst eens goed herkauwen.

Reactie door Gerrit - 14 februari 2013 om 09:45

En dat is een (Franse) aandeelhouder? Als ik mij goed herinner is er lang geleden eens sprake geweest van een grote aandeelhouder van het eerste uur waar nadien niets meer werd over gehoord… Gaat het over deze persoon?

Reactie door Geert Muylaert - 14 februari 2013 om 16:14

Voor de goede orde : wij hadden zoals ze dat noemen “a friendly chat” en er werd m??r dan ??n “pichet de vin” geconsumeerd. En evenredig met het volume wijn, werden de verhalen kruidiger en sappiger. Er is zoveel stof om over na te denken dat ik dit ga verwerken in een nieuwe reeks artikelen hier op het forum met als werktitel : EEGC : wij zingen de absouten! Tot binnenkort.

Reactie door Foxy - 14 februari 2013 om 17:17

En neem er al schrijvende een mals pinteke bij!
Dan wordt het nog sappiger 🙂

Geef uw reactie


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags