EEGC : een goddelijk visioen van Malcolm Bendall viert weldra zijn 33e verjaardag ! – ticker EEGC.OB

Door: Geert MuylaertAan de overzijde van de werelbol zou een immense oliebron aanwezig zijn. Althans dat is tenminste de profetie van Malcolm Bendall, de huidige CEO van Empire Energy.

Decennia geleden kreeg hij een visioen dat het eiland Tasmani? in de ondergrond een gigantische oliebron heeft, welke qua afmetingen en inhoud zelfs groter zou zijn dan het grootste olieveld ter wereld – Ghawar in Saoudi Arabi?. Het zou dan ook gaan om een olieveld van 50 x 72 km2 !

Om deze droom waar te maken werden er gedurende jaren gigantische bedragen besteed aan seismologisch onderzoek. Dit heeft als resultaat een z??r belovende toplocatie om te boren : BELLEVUE… en al het geld dat bijna op is !, Het aandeel dat ooit een historische recordkoers van 150 USD had, heeft nu nog amper een notering + 4 dollarcent en een boorprogramma dat op apegapen ligt ! Maar er is licht aan het einde van de tunnel …

Beste Croesuslezers, is het goddelijk visioen van Malcolm Bendall slechts de illusie van een fantast en wordt het net zoals Jezus Christus na 33 jaar aan het kruis genageld ? Of is het de natte droom van iedere geoloog en wordt er in de nabije toekomst een tweede “Spindletop” aangeboord ? Hier in het forum gaan wij de gebeurtenissen met Empire Energy van z??r nabij met argusogen volgen via een wereldwijd vertakt en opgebouwd netwerk van informanten die reeds jarenlang op hun oliehonger blijven zitten, en soms op het humeur en de zenuwen werken van de flamboyante CEO … Misschien worden dankzij het aandeel van EEGC ook alle lezers in het forum net zo rijk als Croesus ….

***
Het ganse boeiende verhaal over Empire Energy dat ondertussen alle ingredi?nen heeft van een echte thriller, zal hier in het forum geleidelijk aan opnieuw gereconstrueerd worden d.m.v. kleine colums waarop jullie kunnen reageren.

Gepubliceerd: 24 april 2010 in Empire Energy.
Tags:

Reacties

169 reacties.

Reactie door dorie - 13 mei 2010 om 20:23

de komst van dat nieuw artikel over eegc ligt in de lijn met het ander nieuws van EEGC…

Reactie door Vincent - 13 mei 2010 om 21:34

Niet dat er daar iemand zaken mee heeft, maar ik heb al mijn rechten uitgeoefend …

Reactie door Gert - 13 mei 2010 om 22:15

Het enige waar ik op dit ogenblik wakker van lig is het feit dat de “E” nog niet verdwenen is.
Indien er voor maandag geen Filings dd 31/12/2009 werden ingediend, wordt de notering verwijderd van OTCBB…

Hopelijk zal de publicatie morgen op de valreep gebeuren.

Reactie door Vincent - 13 mei 2010 om 22:25

EEGC is grote specialist voor wat betreft het doen van iets “op de valreep”.

Reactie door j. hommeles - 13 mei 2010 om 23:54

Mij kan het echt g??n fluit schelen dat de koers omlaag gaat. Ik heb op dit aandeel al ’n ferme winst gemaakt en die kan all??n maar verhogen. Bij minder dan 3 cent koop ik en bij meer dan 7 cent verkoop ik gedeeltelijk of alles, al naar gelang de omstandigheden op dat moment.

Reactie door Erik - 14 mei 2010 om 09:10

Off.bericht Goedkeuring MRT, resultaten Rights offerning,en nu ook nog de fillings voor die E te verwijderen,ik kan wel begrijpen dat veel mensen in onzekerheid verkeren.En onzekerheid is dalende beurskoers.

Reactie door debby - 14 mei 2010 om 12:58

Geert, welk extra voordeel heeft de aandeelhouder bij het uitoefenen van zijn rechten ? Ik dacht dat het voordeel aan de kant van het bedrijf zit dat daardoor een onmiddellijke kapitaalinjectie krijgt. Waarom zou het management dan in zijn vuistje lachten als de aandeelhouders hun rechten niet uitoefenen ? Deze kunnen nu toch gewoon op de markt bijkopen.

Reactie door j. hommeles - 14 mei 2010 om 14:13

De aandeelhouder kan m.i. all??n voordeel hebben bij het uitoefenen van die rechten bij ’n koers van min 7 cent en liefst hoger.Dit is niet het geval dus die RO wordt denkelijk ‘ farce. Waarom het management in z’n vuistje zou lachen snap ik ook niet ( ben misschien te dom ).

Reactie door j. hommeles - 14 mei 2010 om 14:21

Geert, ik herinner je nog even aan je opmerking dat je die RO pas zou uitoefenen bij ’n koers flink boven de 7 cent.

Reactie door Geert Muylaert - 14 mei 2010 om 14:53

Het management lacht in zijn vuistje ? Ik zal dit uitleggen in het eerstvolgende artikel over EEGC met als titel : De putsch van Malcolm Bendall !

Reactie door Erik - 14 mei 2010 om 16:07

Ik ben van mening dat de R.O. zeker niet dramatisch zal zijn.

Reactie door Geert Muylaert - 14 mei 2010 om 16:22

Integendeel, alles moet nog beginnen !

Reactie door Marie Pijpelinckx - 14 mei 2010 om 16:46

Geert / Eric ; ik help het jullie hopen ! Zelf heb ik ook ’n flink pakketje aandelen.

Reactie door Marie Pijpelinckx - 14 mei 2010 om 17:53

Ik vind dit ’n leuk forum. Ben er eigenlijk op gevallen van horen zeggen. In tegenstelling tot andere fora is dit niet zo commercieel en er is meer plaats voor humor. (M.i. ??n van de belangrijkste dingen in smensens leven) 😉

Reactie door Erik - 14 mei 2010 om 21:00

Er gaan ook kleine colums komen (Empire ook??)waarop we dan achteraf gaan kunnen reageren,zo onderscheid dit forum zich toch ook van de andere

Reactie door Gerrit - 14 mei 2010 om 21:29

Geert, hoelang duurt het eer je toegang hebt tot dat forum via gefco… Kan je daar niet wat van copy pasten aub! Wie vd members op dit forum heeft daar ook al toegang op?

Reactie door Geert Muylaert - 14 mei 2010 om 21:50

Het forum van Gefco is wegens omstandigheden gesloten !

Reactie door Erik - 17 mei 2010 om 12:19

Hoe zit het nu met de beursnotering,en de E van EEGC’E’ ???

Pingback door EEGC gaat in zee met Hunter Wise : licht aan het einde van de tunnel ??? » www.CroesusForum.com – Croesus beurs- en beleggersforum - 16 december 2010 om 20:18

[…] meer dan 30 jaar doet een goddelijk visioen beleggers wereldwijd dromen van de “slag van hun leven”. Ik spreek dan over het olie- […]

Geef uw reactie

CFD TRADING
+Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags