EEGC: is er leven na de dood ?

Door: Vincent

Empire Energy (ticker: EEGC.PK), het “pinky” pennystock dat we op dit forum volgen werd de afgelopen maanden ongetwijfeld door veel beleggers definitief voor “dood” verklaard … Begrijpelijk met een koers die de afgelopen twee jaar met m??r dan 90% daalde, de recente “leegloop” (vertrek van meerdere bestuursleden) en steeds minder concrete perspectieven voor de toekomst.

Na de “toevallige” opstoot in de koers gisteren, kwam er vandaag voorbeurs een PR. Deze is voor het eerst sinds lang een apart artikel waard … Is er voor EEGC leven na de dood ? Leest u mee …

Van de (lange!) PR is onderstaande paragraaf voor de aandeelhouders de belangrijkste:

Empire has sought to implement a key industry partnership to fund and assist in the drilling of GSLM?s lead oil and gas prospect, Bellevue #1 well, through an Alternative Investment Market (AIM) listed London entity which holds established producing international oil and gas assets and interests in a waste oil processing business that may benefit from our technology. Empire has sold a 49% stake in return for USD $5 million funding by way of a convertible loan agreement that is part of the larger joint venture partnership. As part consideration and in exchange for the partnership interest, Empire is to be advanced approximately USD $1 million to supplement operational costs and GSLM?s current drilling program, and USD $100,000 was paid upon the signing of the agreement. It is proposed that in exchange for the 49% stake, Empire will be able to exploit the technical and exploration know how of its joint venture partner in addition to approximately USD $4 million in order to recommence on-site drilling operations at the Bellevue #1 site.

Empire heeft dus een “stake” (participatie) van 49% verkocht in ruil voor een lening van USD 5,000,000 (5 miljoen Amerikaanse dollar) die (door de kredietgever) omzetbaar is naar aandelen. Het is wel onduidelijk waarop die minderheidsparticipatie (49%) juist betrekking heeft. Is dit op heel het bedrijf (EEGC) ? Is dit op de Australische dochteronderneming GSLM ? Heeft dit enkel betrekking op de licentie ? Hieromtrent is het wachten op meer info (bijvoorbeeld in de vorm van een “filing” bij de Amerikaanse beurswaakhond “SEC”). Naast deze lening zou het bedrijf dankzij de deal ook “gebruik kunnen maken van de know how” van de joint-venture partner en zou deze laatste zelf ook USD 4,000,000 op tafel leggen om de boorwerken op de Bellevue #1 site opnieuw op te starten. Van de lening van USD 5,000,000 zou Empire reeds USD 100,000 ontvangen hebben en zou de eerstvolgende tranche USD 1,000,000 bedragen.

Beste Croesuslezers: we hebben in het verleden reeds vaak gehoord dat de financiering (zo goed als) rond was, maar slechts zelden sprak men ook van een eerste tranche die reeds ontvangen was. Bovendien heeft het Londense “Libertas”, dat in deze PR genoemd wordt, reeds eerder in de “EEGC-saga” voor financiering gezorgd …

Geloven jullie in “leven na de dood” bij EEGC ?

Gepubliceerd: 3 juni 2011 in Empire Energy, Pennystocks.
Tags: ,

Reacties

64 reacties.

Reactie door J.Hommeles - 3 juni 2011 om 13:28

Neen, ik geloof niet in leven na de dood in het algemeen en zeker niet als het Eegc betreft. Daarvoor ben ik waarschijnlijk iets te realistisch van aard πŸ˜‰

Reactie door Vincent - 3 juni 2011 om 15:01

Binnen een halfuurtje weten we hoe de koers reageert …

Reactie door Rink Kommer - 3 juni 2011 om 15:13

Als financieel adviseur en guru kan ik U zeggen dat de koers of wel zakt als ’n baksteen of wel lichtjes stijgt omdat er gewoonweg nog altijd teveel mensen rondlopen die in het ootje genomen willen worden. ( Dit tot meerdere eer en glorie van ons ) πŸ˜‰

Reactie door Vincent - 3 juni 2011 om 15:34

+15,38% in de eerste minuten handel zie ik.

Reactie door Rink Kommer - 3 juni 2011 om 15:42

Tja dat bewijst dus mijn gelijk πŸ˜‰ Maar daarvoor ben je adviseur natuurlijk !

Reactie door Leo Martin - 3 juni 2011 om 15:52

Vandaag reeds voor bijna $6000 volume en we zijn nog maar 20 minuutjes bezig πŸ˜‰ … De koers van $0.0075 is natuurlijk wel nog steeds een zeer magere troost voor beleggers die meerdere centen per aandeel betaald hebben !

Reactie door Gaston B. - 3 juni 2011 om 15:55

Met het berichtje van Leo Martin is alleszinds bewezen dat er leven na de dood is πŸ™‚ !

Reactie door Rink Kommer - 3 juni 2011 om 16:08

Bewijs maar dat dit bewezen is dan πŸ˜‰

Reactie door Eric Sprutt - 3 juni 2011 om 16:36

Dat dit stel gladjanussen er toch steeds weer in slaagt om middels ’n PR, hoe nietszeggend die ook mag zijn, investeerders aan te trekken pleit niet voor de belegger in het algemeen. Dit is dan ook de reden bij uitstek dat 90% van de kleine beleggers geld verliest op de beurs.

Reactie door J.Hommeles - 3 juni 2011 om 16:49

Eric : hoop doet leven dus hou vol zo πŸ˜‰

Reactie door Vincent - 3 juni 2011 om 17:14

Ondertussen reeds +53.85% ! Dat de PR nietszeggend is klopt trouwens niet. Er is toch maar iemand bereid geweest om het bedrijf geld te lenen en – vooral – om reeds een eerste tranche van 100,000 USD vrij te geven. Het gaat hier dan uiteraard niet over het bedrag maar over het principe !

Reactie door Eric Sprutt - 3 juni 2011 om 17:43

Die + 53,85% was ’n uur geleden + 100% dus de dalende lijn is al ingezet Dat van die lening neem ik met ’n zak zout en het is gebleken dat dit niet overbodig is. Enfin, iedereen z’n mening maar het gaat nog lang duren voordat er iemand op ’n redelijke winst komt te staan, als dat tenminste al ooit het geval zal zijn. Dus m.i.helemaal geen reden voor euforie. Al met al kan MB de bloemetjes waarschijnlijk toch weer wat langer buitenzetten en plukken.

Reactie door DonJan - 3 juni 2011 om 18:29

Tja bloemetjes plukken ; benieuwd of er nog iets overschiet van die 100K a.s. maandag πŸ˜‰

Reactie door J.Hommeles - 3 juni 2011 om 19:37

Vincent : positief denken is prima en in dat verband is het boek van Norman Vincent Peale “De kracht van positief denken” ’n echte aanrader. Over de voorlaatste PR betr. de financiering door Hunt Wise deed je ook nogal positief maar waar zijn die mensen nu ? Financiering kun je krijgen als je iets te bieden hebt maar dat zie ik bij Eegc, behalve schulden, absoluut niet zitten. Dus ook die nieuwe z.g. financiers kijken even rustig de kat uit de boom en zodra ze zien dat er iets te verdienen valt is het weer over. Jij, als bankbediende, zou moeten weten dat je all??n ’n financiering krijgt als je die eigenlijk niet nodig hebt ?

Reactie door Vincent - 3 juni 2011 om 20:01

De samenwerking met Hunter Wise is inderdaad blijkbaar op niets uitgedraaid. Toch was het hoopgevend dat een dergelijk gereputeerd huis interesse toonde in EEGC.
Vandaag is het hoopgevend dat een vehikel (Libertas) dat in het verleden reeds voor funding gezorgd heeft (of dat geld toen goed besteed is is een ander verhaal) opnieuw op zijn minst interesse toont en zelfs reeds met een – beperkt – bedrag over de brug gekomen is !
Malcolm is er in het verleden reeds meermaals in geslaagd om substanti?le financiering op te halen dus het blijft mogelijk dat dit hem nogmaals lukt. Men is er in het verleden ook reeds in geslaagd om drilling rigs te mobiliseren en zelfs om proefboringen te doen. Dit had toen een positief effect op de koers en dergelijke zaken kunnen opnieuw gebeuren. Wie weet kunnen wij binnenkort wel onze aandelen verkopen aan een beperkter verlies dan vandaag, aan breakeven of met winst ? Hiervoor moet er geen druppel olie bovengehaald worden.

Tenslotte: ik ben niet zo euforisch dan je denkt ! Ik vind het wel mijn taak om te blijven rapporteren over de ontwikkelingen … Aan bijkopen denk ik niet en heb ik ook niet gedacht tijdens de “Hunter Wise”-PR !

Reactie door Vincent - 3 juni 2011 om 20:02

Voor mij is EEGC een “hold”. Moest ik nog geen positie hebben zou ik voor een heel beperkt bedrag een gokje (want dat is het) wagen.

Reactie door Gerrit - 3 juni 2011 om 20:39

Wat ik mij afvraag is hoe zit dat met MB versus Noble?? En dat arrest tegen MB, en dat MB hem zou schuilhouden (maar brengt wel doodleuk een pr uit) Zijn dat dan allemaal fabelkes??

Reactie door J.Hommeles - 4 juni 2011 om 10:17

Vincent : er zijn inderdaad in het verleden rigs gemobiliseerd all??n moeten de rekeningen daarvoor nog betaald worden. Of dit voor herhaling vatbaar is ? Denkelijk all??n op basis van handje contantje ;-). Al het geld dat MB tot nu toe bijeen heeft geharkt is ten dienste van z’n lifestyle en ja, dat doet ie prima. Het verhaaltje van het gat in de grond met ’n leugenaar erboven gaat hier helemaal op. Een ding is m.i. wel zeker : MB is en blijft de baas van dit spel en zonder zijn “inbreng” zou Eegc ineen storten als ’n pudding.

Reactie door J.Hommeles - 4 juni 2011 om 10:55

Erik idd ; boren en v??l olie vinden is het enigste dat telt….voor de gemiddelde aandeelhouder. Ik ben er v??l minder zeker van of dit ook geldt voor MB πŸ˜‰

Reactie door John Peuman - 4 juni 2011 om 11:30

Alweer is gebleken dat je flink kunt verdienen als je handelt in dit aandeel ! Crooked of niet, dat speelt g??n enkele rol.

Reactie door Mark Mobile - 4 juni 2011 om 12:04

Ik vind dat Malcolm z’n eigen zaakjes flink voor elkaar heeft. Want, je moet er, op andersmans kosten, toch maar gedurende het beste deel van je leven zo’n lifestyle op na kunnen houden.

Reactie door Leo - 4 juni 2011 om 12:09

Inderdaad, Malcolm heeft bij steeds meer mensen (zie berichtjes op Engelstalige fora) al zijn geloofwaardigheid verloren, zit tot aan zijn oren in de lawsuits, en toch slaagt hij er alweer in om iemand zo ver te krijgen alvast 100K voor te schieten …

Reactie door Leo - 4 juni 2011 om 12:10

En aan de pump/dump van eergisteren en gisteren zal hij ook wel eea overgehouden hebben ?

Reactie door Boer Charel - 4 juni 2011 om 12:14

Helemaal eens met Mark en Leo ! Zelf heb ik m’n hele leven moeten ploeteren bij nacht en ontij, vaak nog in de drek ook, en aan het einde van de rit zit ik dan opgescheept met ’n oude zeur ipv met ’n jong kippetje zoals Malcolm πŸ˜‰

Reactie door J. Kabas - 4 juni 2011 om 12:18

Zijn het dan toch zotten die werken ? πŸ˜‰

Reactie door Dominique De Smosser - 4 juni 2011 om 12:22

Dat zou je idd zeggen πŸ˜‰ De geschiedenis blijft dat trouwens uitwijzen.

Reactie door D. Straus-Khanderniafblyve - 4 juni 2011 om 12:25

Allemaal de schuld van de “roverheid” πŸ˜‰ !

Reactie door Jan Leefloon - 4 juni 2011 om 12:30

Gerrit er is niets mis met fabelkes maar ik heb er toch al betere gelezen ! Enfin, prijs je gelukkig met je goede job ; ikzelf moet het stellen, m’n naam zegt het ook, met ’n leefloon en dat houdt niet over dank zij die “roverheid” πŸ˜‰

Reactie door Daisy - 4 juni 2011 om 12:38

Nou, doe mij dan maar Malcolm en Dominique ipv Jan en Charel πŸ˜‰ Zoveel is wel zeker.

Reactie door Onslow - 4 juni 2011 om 12:43

Kent er hier iemand Grange Resources ? Zij zouden ook actief zijn in Tasmani

Reactie door Hyacinth - 4 juni 2011 om 12:55

Onslow die zitten dacht ik in de mijnbouw in Tasmanie. Ik moet dringend gaan eten dus zou zeggen Google it !

Reactie door Daisy - 5 juni 2011 om 10:47

Op mijn lijstje van aantrekkelijke mannen scoort Onslow ook z??r goed ! ‘N echt authentieke sixpacker ! Zo worden ze nog maar nauwelijks gemaakt. Hopelijk heeft ie z’n Tasmanie dinges gevonden ? Eigenlijk dacht ik dat ie all??n in peerdenkoersen geinteresseerd was ? En af en toe wat pintelieren met z’n goede vriend Richard de stofvod ?

Reactie door Annie Keunhaas - 5 juni 2011 om 11:20

Het minste wat je van Malcolm kunt zeggen is dat ie zelfbedruipend is πŸ˜‰

Reactie door Violette - 5 juni 2011 om 11:30

Is wedden op paardenkoersen dan zo verschillend van beleggen?

Reactie door Sheridan - 5 juni 2011 om 11:31

Violette,
Van het doperen van paarden tot pump&dump dmv. onduidelijke PR’s is maar een kleine stap…

Reactie door Gokchinees - 5 juni 2011 om 11:33

Over sportweddenschappen gesproken: in Belgi? waarschuwt de politie voor voetbalfraude … http://www.voetbalfraude.be

Reactie door Mark Fiber - 5 juni 2011 om 12:10

Sheridan je hebt zeker ’n punt. Hoe zal het dan toch komen dat die pump & dump shows bijna altijd succes hebben ? Is dat omdat de modale belegger zo onrustbarend dom en of hebzuchtig is ? Die combinatie is natuurlijk dodelijk en is dan ook waarschijnlijk de reden dat bijna alle beleggers verliezen op de beurs. MB speelt daar bijzonder goed op in en kun je hem dat wel kwalijk nemen ? En als de modale belegger idd zo dom is waarom neemt ie dan g??n experten en adviseurs in de hand ? Misschien uit schrik om nog eerder schatplichtig te worden aan het Ocmw of, voor de Nederlanders onder U, aan de Openbare bijstand ? Prettig w.e. nog πŸ˜‰

Reactie door Richard - 5 juni 2011 om 12:19

Sheridan : je kunt het goed uitleggen maar ben jij niet dat joch dat altijd geld leent bij z’n moeder ? πŸ˜‰

Reactie door Sheridan - 5 juni 2011 om 12:23

Lenen πŸ˜‰ ?

Reactie door Rose - 5 juni 2011 om 12:27

Benieuwd wat de koers volgende week zal doen ! Zolang er niet meer details naar buiten komen denkelijk terug afkalven ?

Reactie door Richard - 5 juni 2011 om 12:29

Idd ; lenen is ’n breed begrip πŸ˜‰

Reactie door Steve Sjuggebrod - 5 juni 2011 om 12:33

Rose : die koers zal omhoog of omlaag gaan ofwel stabiliseren tot ’n volgende PR als die Usd 100K er door zijn gedraaid πŸ˜‰

Reactie door Rinus Kommer - 5 juni 2011 om 12:46

Tja, zo kan ik het ook πŸ˜‰

Reactie door Vincent - 5 juni 2011 om 21:33

Hoe dan ook moet ik zeggen dat ik de luchtfoto boven dit artikel zeer mooi vind ! Twee jaar geleden heb ik de boorsite met Hunt Rig (en het nabij gelegen meertje, zie links op de foto πŸ™‚ ) bezocht, maar of er ooit nog opnieuw een boortoren op de Bellevue site zal opgericht worden blijft twijfelachtig.

Reactie door Drs. Leeghoofd - 6 juni 2011 om 13:15

Waar ik absoluut niet bij kan is dat die PR’s nog altijd werken, ( muv die clowneske over de bunkering van de US Navy ), niettegenstaande de totaal verbrande reputatie van MB.

Reactie door Drs. Leeghoofd - 6 juni 2011 om 17:05

Dat oliesprookje doet al meer dan 30 jaar de ronde. Een ding is dan wel zeker : als er daar idd voldoende olie zou zitten had het allang aangeboord geweest door voldoende kapitaalkrachtige firma’s. Waarom zou men miljarden investeren in diepzee en teerzand winning als het daar zo maar voor het grijpen ligt ? ‘N h??l klein beetje logica kan toch ook geen kwaad ?

Reactie door John Bankster - 6 juni 2011 om 19:38

De laatste dagen doet EEGC het alleszinds beter dan de “gewone” beurs.

Reactie door Vincent - 6 juni 2011 om 19:41

“rots in de branding” MFC doet het ook goed … Maar spannend is het daar inderdaad niet πŸ˜‰ !

Reactie door Ir. Laaghwater - 6 juni 2011 om 23:20

Eegc resp. MB hebben ’n slechte financiele reputatie to say the least en ik zie dus echt niet in hoe je onder die omstandigheden ’n lening (of ’n boor op de pof) zou kunnen krijgen πŸ˜‰

Reactie door J. Hoogstad - 7 juni 2011 om 06:31

Dat was ook reeds het geval toen de Hunt Rig gemobiliseerd werd. Het is natuurlijk wel zo dat de reputatie sindsdien nog verder achteruit gegaan is (net als de koers πŸ˜‰ ).

Reactie door gerrit - 7 juni 2011 om 12:24

Vincent op andere fora komt men nu ineens met de vraag hoe MB 49% van het bedrijf kan/kon weggeven als hijzelf niet over de voldoende aandelen beschikt daarvoor… hier enige verklaring voor?

Reactie door J.Peultjes - 7 juni 2011 om 15:12

MB = Eegc en Eegc = MB dus moet kunnen πŸ˜‰

Reactie door S.Scheut - 7 juni 2011 om 15:17

Idd ; je kunt Eegc beschouwen als ’n eenmansbedoening ! (‘N bedrijf wil ik dit niet noemen).

Reactie door Vincent - 7 juni 2011 om 18:40

Malcolm heeft – zeker sinds de fameuze rights offering – inderdaad veel aandelen in bezit ! De verkoop van 49% moet wel met een korreltje zout genomen worden zolang dit niet officieel gerapporteerd wordt aan de SEC !!

Reactie door Sonja Kimphaan - 8 juni 2011 om 10:29

Een ding is zeker : bij Eegc bestaat geen enkele zekerheid. De Sec is ’n maat voor niets in het algemeen en voor pennies/pinkies in het bijzonder. Het enigste dat met vrij grote zekerheid gezegd kan worden is dat de aandeelhouders geflikt zijn (en nog steeds worden). Lopen er eigenlijk wel gerechtszaken ? Of is zelfs dat ’n mistgordijn ?

Reactie door De heer Mike Benson - 5 augustus 2013 om 11:24

u op zoek naar financi?le steun, Ben je wanhopig op zoek naar financi?le hulp? (mikebensonss@yahoo.com) is hier om u te verlenen uw gevraagde bedrag van de lening verstrekt. dus alles wat je hoeft te doen is om het onderstaande formulier in en meteen weer terug naar ons, wij geven u 100% garantie dat uw lening goed is vastgezet in dit bedrijf oke, we geven lening tegen een tarief van 2% rente dus vullen gratis, zult u in staat zijn om terug te betalen de lening. We geven lening tegen een minimum van $ 1.000 tot $ 1.000.000 USD tegen het tarief van 2% rente. ook bij ons terecht voor elke vorm van lening. voor meer informatie mail ons en gelden voor de volgende lening. via (mikebensonss@yahoo.com)

SOORTEN LENING WIJ BIEDEN

persoonlijke Lening
Business Loan
Car Loan
huis Lening
Lening om rekeningen te betalen
hypothecaire leningen
student Loan

Voor elke andere vorm van lening, doe mail ons zo snel mogelijk met de volgende gegevens met vermelding van het bedrag dat u nodig als een lening.

LENING AANVRAAGFORMULIER

Volledige naam …………….
Bedrag dat nodig is: …..
Duur van wanneer je terug zal betalen de lening: ………….
Doel van de lening: ……………
Land: ………..
Staat …………….
Adres ……………..
Sex ………………….
Burgerlijke staat ……………..
Telefoonnummer: ……………..
Zodra deze gegevens zijn ontvangen door mijn bedrijf, zal de verwerking van uw lening onmiddellijk beginnen. Contact met ons op via e-mail
(mikebensonss@yahoo.com)

het beste wat je familie en vrienden
De heer Mike Benson

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags