EEGC : wij zingen de absouten! (deel 1)

Door: Geert Muylaert

Wie dacht dat hij al alles weet, of tenminste zéér véél over EEGC, kan ik hier al geruststellen : wij weten bijna nog niks …Zoals altijd zijn er kenners, weters, betweters, en kenners boven kenners. Maar de man met wie ik een uiterst interessante namiddag in Parijs heb beleefd, slaat toch alles. Wat is waarheid ? Wat is verzonnen? Zijn identiteit doet er niet toe, maar hij is een “believer” van het eerste uur. Het goddelijk visioen van Malcolm Bendall + 35 jaar geleden kan alvast naar het rijk der fabelen, toen de dieren nog spraken.  Het onwaarschijnlijke verhaal heeft zijn oorsprong halfweg de 19de eeuw. Een lokale bewoner (aboriginal ???) nam zijn geheim mee in het graf.  En wat was dat dan vraagt u? INDERDAAD !

Deze man had ergens “in the middle of nowhere” aardolie gevonden. Met een zelf gemaakte driewielkar/kruiwagen was hij soms dagen spoorloos. Maar telkens hij terugkeerde was dat met een kuip uit zink vol met een zwarte substantie : aardolie. Hij was zelfs in staat om dit te raffineren tot een bruikbare substantie voor petroleumlampen.  Hij voorzag zijn levensbehoeften met de verkoop hiervan.

Beste Croesusvolgelingen, zijn oliebron is tot op heden niet gevonden. Maar nu komt het mooie : mijn gesprekspartner toonde een paar zwart/wit foto’s anno 1925 met “olie aan de oppervlakte”. Oorsprong en vindplaats : ergens in Tasmanië. Dus géén goddelijk visioen, maar realiteit.  – (wordt vervolgd)

Gepubliceerd: 14 februari 2013 in Empire Energy.

Reacties

152 reacties.

Reactie door Gerrit - 29 maart 2013 om 08:57

Niemand enig idee waarom TXO positie in TOG wil afbouwen? Ik kan mij niet van de indruk ontdoen maar ergens heb ik nog altijd de neiging te geloven dat Tim B Eegc (TOG) liever kwijt dan rijk is! Iemand andere mening toegedaan en waarom?

Reactie door Cyriel Dentich - 29 maart 2013 om 14:21

Tichke,
een betteke possensje.

Geef uw reactie


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags