Forumreglement

AANSPRAKELIJKHEID

Deze website is louter informatief en educatief van karakter. De eigenaars, auteurs, medewerkers en beheerders garanderen in geen geval de correctheid of betrouwbaarheid van de inhoud van deze website.
De eigenaars, auteurs, medewerkers en beheerders kunnen ook in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor schade van welke aard dan ook die zou voortvloeien uit het opvolgen – of menen op te volgen – van adviezen – of alles wat als advies beschouwd zou worden – gegeven op deze website.
Ook wijzen de eigenaars, auteurs, medewerkers en beheerders van deze website elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar er verwezen wordt – op welke manier dan ook – af.

De artikels – of enige andere inhoud – die verschijnen op deze website mogen ook in geen enkel geval beschouwd worden als beleggingsadvies of als? “financieel advies” in het algemeen.

REACTIES

Deze website geeft de bezoekers de mogelijkheid om reacties te plaatsen. Wij rekenen erop dat iedereen “hoffelijk” blijft. Kwetsende, racistische en discriminerende uitlatingen worden niet getolereerd. De beheerders van dit forum behouden ten allen tijde het recht om reacties te weigeren om welke reden dan ook.? Zij kunnen ook bepaalde personen het recht ontnemen om nog te reageren zonder voorafgaande verwittiging.

Wij herinneren er de bezoekers ook aan dat hun gegevens (waaronder het IP-adres) gerigistreerd worden bij elke reactie.

COPYRIGHT

De artikels en alle andere inhoud van deze website zijn de intellectuele eigendom van de respectievelijke auteurs en mogen in geen geval gedeeltelijk of in zijn geheel gereproduceerd worden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de betrokkene(n).

Reacties

4 reacties.

Reactie door Marien Haring - 31 mei 2010 om 09:42

Als je een echte Han van Meegeren hebt waar kun je die laten taxeren en zo ja, heeft die waarde?

Pingback door De Grote Croesusforum QUIZ » www.CroesusForum.com – Croesus beurs- en beleggersforum - 18 januari 2011 om 17:23

[…] Forumreglement […]

Reactie door webmaster - 2 mei 2014 om 07:58

Beste Marien Haring,
stuur een goede foto van uw Van Meegeren naar info@vanmeegeren.com en u krijgt antwoord

Reactie door j - 23 november 2018 om 15:42

ik zou dit graag kenbaar willen maken,bedankt alvast(ik kan momenteel geen profielen of logins aanmaken/best niet,een directe relatie met mijn bedrijf is er ook niet/behalve dat het volledig inbegrepen in de facturatie en fiscaliteit is(en het kenbaar gemaakt wordt in de terugactie(dit blijft evenwel niet gegarandeerd en normaal(dit nu dus een uitzondering)ook niet over verteld:enkel
de link(soms/direct met het(herhaalde)nummer)

bedankt alvast(herhaald)

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags