HOERA !!! Astrologie als beursadvies …

Door: Geert Muylaert
Astrologie of sterrenwichelarij is een verzamelnaam voor idee?n over het verband tussen het lot van mensen en gebeurtenissen op aarde en de stand van de hemellichamen.? Het gaat vooral om de samenhang tussen de bewegingen van de zon, maan en planeten, die in de Oudheid ook als “sterren” werden aangeduid. De spitsvondigheid van sommigen kent evenwel geen grenzen. Je kan het zo gek niet bedenken, maar alles is bruikbaar om klanten te lokken, net zoals de Rattenvanger van Hamelen ter promotie van alweer een erg lucratieve beleggingsstrategie.

Om succesvol te beleggen heb je om te beginnen een blad papier en passer nodig waarop uw geboortejaar, datum en plaats wordt getekend in het toekomstige rad van fortuin. Opgelet voor de zwaartekracht op het moment van tekenen, want deze varieert en wordt be?nvloed door de krachten van de zon en de maan. Deze krachten zijn enorm sterk, want hierdoor ontstaat eb en vloed op aarde. Kunnen jullie zich voorstellen welk een hefboomeffect de astrologie op uw beleggingen kan hebben als je alles juist kunt interpreteren ? Het komt er dus vooral op aan om op de juiste plaats, op de juiste tijd, de juiste beslissing te nemen ! Dus : je moet op het juiste moment het juiste aandeel kopen en verkopen ! Dat is toch simpel ?

Beste Croesusvolgelingen, de financi?le markten worden gedirigeerd door angst en hebzucht welke het gedrag van beleggers bepalen. Ascendanten en andere rotzooi hebben totaal g??n invloed, laat staan dat ze zullen helpen om een kapitaal te laten aangroeien. Tenminste het uwe niet ?. Of is er hier onder jullie soms iemand die met doorslaggevende bewijzen het tegendeel kan bewijzen dat astrologie een betrouwbaar hulpmiddel is om dikke winsten binnen te halen ?

Gepubliceerd: 10 juni 2010 in Wetenschap & Technologie.

Reacties

73 reacties.

Reactie door Believer - 10 juni 2010 om 17:37

Als dat allemaal bullshit is, dan moet je mij toch eens uitleggen hoe GEORGE MARECHAL te werk gegaan is……

http://www.croesusforum.com/de-griezelige-beursontdekking-van-george-marechal/

Reactie door Cyriel Dentich - 10 juni 2010 om 18:35

Vorig jaar was er ??n paragnost die de dood van Michael Jackson juist voorspelde ! Een dikke proficiat, diploma met grote onderscheiding en applaus van de jury er bovenop ! Maar hij had dan ook het jaar voordien dezelfde voorspelling gemaakt, en het jaar daarvoor ook … Zo kun je dan natuurlijk met wetenschappelijke zekerheid vroeg of laat uw grote gelijk behalen …

Reactie door Believer - 10 juni 2010 om 18:56

De voorspelling van George Marechal had betrekking op een vijtienjaardurende periode en bleek bijna perfect uit te komen! Wat is de wiskundige kans dat dit toeval is?

Reactie door myrthe - 11 juni 2010 om 10:56

Typisch. U bent neerbuigend over het gebruik van de passer. Ik neem aan dat u voor uw technische analyses toch tenminste een geo-driehoek gebruikt!

Ik denk dat u ergens de klok heeft horen luiden maar niet weet waar de klepel hangt. Astrologie is inderdaad een meetmethode waarmee je het tijdstip van draaipunten in de beurskoersen kunt voorspellen (dit op basis van planetaire cycli). Met behulp van technische analyse kun je vervolgens de uitslag van de koersen proberen te bepalen. Combinatie van beide technieken
wordt gebruikt door o.a. Raymond Merriman.

Als je van technische analyse houdt, dus gelooft dat dat de beurs volgens bepaalde patronen verloopt, dan is astrologie wel degelijk iets voor u. Astrologie gaat daar namelijk ook van uit!

Reactie door myrthe - 11 juni 2010 om 11:03

PS op mijn website heb ik onder astrologische artikelen’ een analyse staan voor 2010. Titel: De beurscrisis voorbij? Geschreven eind 2008. Ben benieuwd naar uw reactie.

Reactie door dorie - 11 juni 2010 om 11:07

@myrthe,

Is dat niet uw doelpubliek?
Zowel astrologie als Ta zijn slechts een deeltje van de waarheid. Al die pseudo wetenschappen komen uit bij hetzelfde: 50% juist en 50% fout. Dan is Jacko of het dolfijnenspel tenminste eerlijker.

Reactie door J.Hommeles - 11 juni 2010 om 12:28

Dorie : helemaal juist en dat van Jacko verkondig ik al jaren. Ruim ’n week al worden we geteisterd door hardnekkige reclame voor ’n boekje met beurswijsheden. Vol met goed bekkende oneliners als ‘never catch a falling knife’ of ‘go away in May but remember to come back in September’ Leuk misschien maar je koopt er niets voor want ze kloppen niet. We hebben evenveel zonnige als sombere beurszomers gekend en wie weet wanneer precies het mes de bodem zal raken en zonder gevaar voor ’n diepe snee kan worden opgepikt, mag het mij altijd komen vertellen πŸ˜‰

Reactie door Ing. R.J. Constans - 11 juni 2010 om 13:36

Ik ben het eens met dorie en hommeles. Economie en beurs zijn geen exacte wetenschappen, hoe kan je dan al die nonsens erop loslaten. Die 50% dat ze gelijk hebben, worden in dikke vette letters vermeld, de 50% dat ze fout zitten, zwijgen ze erover.

Reactie door zjuul krapuul - 11 juni 2010 om 14:16

Helemaal mee eens ; ik moet ook niets hebben van astrologie e.o. handlezen, short of long gaan, put-kutopties, turbo’s, Japanese Candles, Kondratieff, Woesndagtraders en God weet wat nog meer. Al die constructies zijn all??n goed voor de goeroes, pundits en kortom voor de urenschrijvers. Ik probeer goede aandelen te kopen bij dips en te verkopen met winst. Meer moet dat van mij niet zijn. Waarom zou je het moeilijk doen als het makkelijk kan πŸ˜‰

Reactie door Geert Muylaert - 11 juni 2010 om 17:13

Myrthe, met alle respect en ieder mag zijn mening hebben, maar u kan mij toch niet overtuigen. Met voorspellingen in het genre “het kan vriezen het kan dooien” kan men alle kanten uit.

Reactie door Cyriel Dentich - 11 juni 2010 om 17:16

De voorspelling van George Marechal is waarschijnlijk een zoals een blinde die met zijn stok op een ei klopt ! Als er toevallig EEN juist is krijgt deze alle aandacht. Over al zijn andere voorspellingen is helaas niks te vinden … Of heeft hij maar 1 voorspelling gedaan ? In dat geval is het maar zeer povertjes voor een astroloog.

Reactie door Geert Muylaert - 11 juni 2010 om 17:18

Dentich,

U bent mij voor ! Er is inderdaad bitter weinig informatie te vinden op het internet over George Marechal. Is er hier iemand in het forum die meer gegevens heeft ?

Reactie door zjuul krapuul - 11 juni 2010 om 17:55

Ik heb nogal wat over die Marechal gelezen en vraag me niet waar ! In grote lijnen kwam het wel overeen met Madame Blanche op de Sinksenfoor πŸ˜‰

Reactie door myrthe - 11 juni 2010 om 17:56

Beste Geert Muylaert. Ik ben met u eens dat mijn artikel “Aanvullingen op ‘De Beurscrisis voorbij?’, n.a.v het lezen van: ‘Vooruitzichten voor 2010’, geschreven door Raymond A Merriman” een hoog ‘het kan vriezen, het kan dooien’ gehalte heeft. Ik probeer in dit artikel Merriman’s vooruitzichten voor 2010 samen te vatten en ik heb daarbij de nadruk gelegd op de verschillen tussen mijn voorspelling en de zijne. Wat hij benadrukt is de grote volatiliteit in 2010. Zelf benadruk ik dat dat vooral begin juni het geval is.
Mijn eigen artikel “de beurscrisis voorbij?” schetst een tijdsbeeld en geeft tevens aan dat we de grootste klap op de beurs nog moeten gaan krijgen. Ik noem daar een paar plausibele data voor. Allemaal in 2010. Mijn voorkeur gaat uit naar de dagen rond 31 juli en de dagen rond
13 augustus.
Als ander belangrijk moment heb ik genoemd; de laatste week van april. Dit bleek de week dat de euro begon te zakken en er paniek uitbrak op de beurzen wereldwijd, door de economische situatie in Griekenland.
Eind mei, begin juni was de handel op de beurzen inderdaad zeer nerveus. Tot zover loopt alles dus volgens plan…
Als de beurzen uiteindelijk in 2010 niet meer onder het dieptepunt van maart 2009 zullen duiken, dan geef ik toe dat ik me heb vergist. Tot dan houdt ik echter voet bij stuk, met uw welnemen.
vriendelijke groet, Myrthe
zie:
http://www.myrtherythmes.nl/#URI=Astrologische_Artikelen/article/41/De_Beurscrisis_voorbij_

Reactie door Vincent - 11 juni 2010 om 21:13

En ik kan met absolute zekerheid zeggen dat astrologie invloed heeft op de beurs …

Het simpelste bewijs: Overdag is de beurs open en ’s nachts in de beurs gesloten … De vraag is dan: waardoor worden dag en nacht bepaald ? Antwoord: door de aarde (!) die rond haar eigen as draait en daardoor op bepaalde plaatsen al dan niet belicht wordt door de zon (!) …

Ik kom hier nog op terug !

Myrthe, Het doet mij trouwens plezier een vrouwelijke “belegster” te mogen verwelkomen op het Croesusforum !

Reactie door rinus kommer - 12 juni 2010 om 11:59

Ik geloof daar helemaal niet in maar stel wel vast dat het Eegc all??n tuimelt als het donker is bij ons. πŸ˜‰

Reactie door Luc lcdnlf - 12 juni 2010 om 12:39

Gann had ontdekt hoe hij astrologie en beurs met elkaar kon verzoenen en er zijn voordeel mee kon doen.

Niemand is er tot nu toe zo dicht bij geweest als Gann. Maar dat wil niet zeggen dat astrologie geen waarde heeft. Eigenlijk moeten wij spreken over astronomie, denk ik.

Ik vergelijk het met de alchemisten uit de middeleeuwen. Zij zaten dichtbij de wetenschap die vandaag Chemie noemt, maar zochten in de verkeerde richting. Zij zochten om goud uit waardeloze materialen te cre?ren en om het elixer dat eeuwig leven geeft, te ontdekken. Twee keer mislukt, maar als je de basis neemt en een andere richting uit gaat, dan kan je er heel veel voordeel mee doen.

Reactie door Humorist - 12 juni 2010 om 12:54

Over astrologie en beleggen ken ik wel nog een goede mop:

Bill Clinton, Vladimir Poetin en koning Albert staan bij elkaar op te scheppen. Poetin zegt: Rusland had de eerste mens in de ruimte, waarop Clinton antwoordt:

Amerika had de eerste man op de maan. haha, zegt koning Albert, maar wij zijn een expeditie naar de zon aan het voorbereiden. Clinton en Poetin biginnen keihard te lachen: dat kan niet! daar verbrand je toch! hahaha!!. Ja ,zegt koning Albert, maar wij gaan ’s nachts.

Reactie door Vincent - 13 juni 2010 om 12:03

Ik heb de website van Myrthe eens aandachtig doorgenomen.

Enkele voorspellingen die zij doet:
26 juni 2010:
Deze dag mag iedereen alvast in zijn
agenda zetten!
Het lijkt me uitgesloten dat deze dag ongemerkt aan ons voorbij zal gaan!
11 juli 2010
Een totale Zonsverduistering op het Zuidelijk halfrond (NL tijd 21:15).
Jupiter en Uranus conjunct. Pluto vrijwel exact vierkant Jupiter. Uranus maakt oppositie met Saturnus. Neptunus en Cheiron staan inconjunct Saturnus. Venus inconjunct Uranus/Jupiter. Mercurius inconjunct Pluto.
Dit lijkt mij opnieuw een perfecte stand voor een tsunami of iets dergelijks.

26 juni (binnen twee weken) heb ik alvast in mijn agenda gezet ! Wij zullen hier op het Croesusforum dan opvolgen of er inderdaad iets spectaculairs gebeurt of niet …

Reactie door Dedecker J-M - 13 juni 2010 om 12:06

Tja, een beursdaling zal er zaterdag 26 juni alvast niet inzitten aangezien alle beurzen gesloten zijn in het weekend …

Reactie door Vincent - 13 juni 2010 om 12:09

Maar misschien toch best veiligheidshalve alles verkopen op vrijdag 25 juni πŸ˜‰ ?

Reactie door Geert Muylaert - 13 juni 2010 om 22:01

Een totale zonsverduistering voorspellen ? We leven wel niet meer in de middeleeuwen h? mannekes !

Reactie door myrthe - 14 juni 2010 om 21:28

Beste Vincent Mertens,

Leuk dat u de moeite hebt genomen om mijn voorspellingen te bestuderen! En bedankt voor de oproep.

Op de door u genoemde data vinden eclipsen plaats. Eclipsen vallen vaak samen met grote aardbevingen, mits de eclips gepaard gaat met gespannen verhoudingen tussen bepaalde planeten onderling (en dat is 26/6 en 11/7 het geval). De oppositie tussen Uranus en Saturnus is sowieso een echte aardbeving-stand. Maar tevens een mooie stand voor revolutie, explosies, opstanden e.d. Neptunus maakt met Saturnus een inconjunct (150 graden hoek). Die planeet vervaagt zaken. Neptunus wordt o.a. geassocieerd met bedrog. En met water, olie en gas.

Vandaar dus mijn voorspelling voor een tsunami of iets dergelijks. De combinatie tussen Saturnus/Uranus (aardbeving) met Neptunus (water). Olievlekken op zee en/of (g)as-wolken voldoen echter ook. In deze beide gevallen gaat het om een explosie, gevolgd door olievlek of as-wolk.

Eind april maakten deze drie planeten helemaal exacte aspecten met elkaar. We hadden toen de vulkaanuitbarsting op IJsland en de BP olievlek. En toen was er nog niet eens een eclips in het spel! Ik ben zelf dus ook erg benieuwd hoe het zal uitpakken op 26/6 en 11/7.

Ik moet er eerlijkheidshalve wel bij zeggen dat er bij eclipsen een marge moet worden gehanteerd van 3 tot 4 dagen. Dat had ik duidelijk in mijn artikel moeten vermelden…

Dus vrijdag 25/6 en maandag 28/6 de beurs maar eens goed in de gaten houden!

Reactie door Vincent - 14 juni 2010 om 21:38

Myrthe,
De mogelijkheid bestaat dat het olielek in de Golf van Mexico zal escaleren naar een “olievulkaan” (degenen die dit niet kennen moeten het maar eens opzoeken met Google). Dat zou betekenen dat het olielek niet langer alleen een lokale maar een wereldwijde ramp wordt …

Reactie door Vincent - 14 juni 2010 om 21:40

Door het ongecontroleerd wegstromen van olie zouden er (door de enorme druk van de bron) op de zeebodem nieuwe gaten kunnen ontstaan waaruit olie wegstroomt (wegspuit) … Probeer dat dan maar eens te stoppen …

Reactie door myrthe - 15 juni 2010 om 10:02

Dat is een angstaanjagend gedachte, Vincent.
En wat een verspilling en vervuiling, nu al.
Laten we er het beste van hopen.
Groet, Myrthe

PS Als jullie het leuk vinden…ik heb ook nog een viertal artikelen in het Engels op mijn website staan over Griekenland en over de “Olijflanden”…

Reactie door firmin klets - 15 juni 2010 om 10:21

En ik die dacht dat dit forum gespaard zou blijven van onheilsprofeten !

Reactie door firmin klets - 15 juni 2010 om 10:26

Had men b.v. het Belgische DEME de kans gegeven had die klus al lang geklaard geweest.

Reactie door gerrit - 15 juni 2010 om 10:33

Firmin, misschien wie weet maar dan zal Obama ook nog onder zijn voeten krijgen, zeker weten. Door al die stomme wetten dat geen vaartuigen andere dan die van Amerikaanse bodem mogen helpen aan die opruimaktie… (of toch iets van die aard)!
Verder, Vincent, inderdaad had het er dit weekend ook nog over gehad met mijn vrienden alleen ik had het niet over extra gaten die zouden ontstaan, ik had eerder iets van als die olie daar zo onder enorme druk blijft uitspuiten moet daar toch ook erosie mee gepaard gaan en zoals je weet een rivierbedding wordt ook alsmaar breder en breder zo ook met dat gat me dunkt… met alle gevolgen vandien! Niet dat dat onmiddellijk staat te gebeuren want we spreken tenslotte nog eens over een extra diepte van 3 tot 4000m maar als ze het lek niet dichten toch ook na verloop van tijd…

Reactie door gerrit - 15 juni 2010 om 10:39

Myrthe, kan jij uw astrologische kennis ook toepassen op ??n aandeel? Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. De meesten onder ons hier zijn in de ban van eegc. Lees rubriek empire energy… Kan astrologie gebruikt worden zoals hier boven aangehaald: is astrologie een betrouwbaar hulpmiddel is om dikke winsten binnen te halen ?

Reactie door firmin klets - 15 juni 2010 om 11:42

Gerrit : zie mijn achternaam πŸ˜‰

Reactie door Maarten - 15 juni 2010 om 11:58

En ik die dacht dat Malcolm BP zou gaan helpen (van de wal in de sloot) πŸ˜‰ Schijnbaar heeft ie in Houston niemand van BP gezien want ze dachten dat ie hotdogs wolde verkopen πŸ˜‰

Reactie door myrthe - 16 juni 2010 om 14:17

Beste Gerrit,

Om met je laatste vraag te beginnen. Ja, ik denk dat astrologie een hulpmiddel kan zijn voor een belegger. Ik zal echter nooit iemand aanraden all??n op basis van astrologie te beleggen. Gedegen, fundamentele kennis van de markt en van beleggen is daarbij onmisbaar, ook voor een astroloog. Op basis van astrologie kun je wel bepaalde trends waarnemen. Zo verwacht ik bijvoorbeeld veel van de staalindustrie de komende jaren.

Echter, zoals het verhaal hierboven over tsunami’s en olievlekken goed illustreert, is dat je m.b.v astrologie wel kunt zien dat de tijd ‘rijp’ voor iets is. Maar hoe het exact zal uitpakken en waar het zal plaatsvinden, blijft ook met astrologie moeilijk te voorspellen.

E?n aandeel bekijken is dan wel een optie.
Daarvoor heb je wel een aantal gegevens nodig van dat aandeel om een horoscoop te kunnen maken, namelijk een oprichtingsdatum (en bij voorkeur ook een tijdstip). Vaak is het verzamelen en selecteren van de juiste gegevens niet zo makkelijk. Een tijdje geleden heb ik het voor DSM geprobeerd, maar ik stuitte daarbij op de volgende problemen: DSM is een heel oud bedrijf (uit 1902). Het is een aantal keer van naam veranderd. En begeeft zich nu in een hele andere branche dan bij aanvang. En dan is er nog in 1989 het moment van de beursgang. Dus, welk moment gebruik je om een horoscoop te maken van DSM? Ik denk dat je voor het verloop van het aandeel DSM in de eerste plaats kijkt naar het moment van beursgang en voor de onderliggende waarde van het aandeel naar de horoscoop van de oprichting van het bedrijf. Maar meer studie daarnaar is nodig.

Reactie door Geert Muylaert - 16 juni 2010 om 17:08

Dat is een typisch astrologisch antwoord en advies : noch mossel noch vis. Nooit een klaar en duidelijk antwoord. Want dat is te simpel …

Misschien een astrologisch antwoord op het visioen van Malcolm Bendall. Wat mogen we daar van verwachten ?

Reactie door Kiribati - 16 juni 2010 om 17:38

Ik ben benieuwd naar 26 juni: valt astrologie door de mand of niet……….

Reactie door J.Hommeles - 16 juni 2010 om 17:40

Zeker weten πŸ˜‰

Reactie door Geert Muylaert - 16 juni 2010 om 18:07

Ik zal even kijken in de drammel van mijne koffiepot. Daarin kan je ook van alles en nog wat zien !

Reactie door Vincent - 16 juni 2010 om 18:38

Waar koffie allemaal niet goed voor is !
http://www.croesusforum.com/eerst-een-tas-koffie-en-dan-beleggen/

Reactie door Geert Muylaert - 16 juni 2010 om 19:24

En wat ziet mijn lodderig oog in de koffiedrammel ? Helemaal niks !
Gelukkig kan ik ook nog naar de lijnen in mijn handpalm kijken. Dat is ook een waardevolle en zeer betrouwbare informatiebron …

Reactie door gerrit - 17 juni 2010 om 12:49

Dank u Myrthe voor het antwoord! Persoonlijk heb ik het er ook heel moeilijk mee dat een leven in de sterren of de kaarten kan geschreven staan… (of in je handpalm πŸ™‚ )
Eerder heb ik de indruk dat je leeft of handelt naar hetgeen men je voorspelt!
Voor beurs of aandelenkoers is dat iets anders natuurlijk, dat heb je niet in handen. Had het graag eens getoetst aan het aandeel eegc πŸ™‚

Reactie door Geert Muylaert - 17 juni 2010 om 20:11

Gerrit,
er bestaan nog andere hulpmiddelen om in de toekomst te kijken …

Reactie door Gerrit - 17 juni 2010 om 23:30

Geert ik denk het niet, anders waren we allemaal al lang miljonair…

Reactie door Geert Muylaert - 18 juni 2010 om 07:21

Wie lindethee drinkt kan in de tas naar de blaadjes kijken …
Er is ook een glazen (kristallen) bol …

Reactie door gerrit - 18 juni 2010 om 10:17

Ik had het er nog over met mijn vrienden de zondag over de golf van mexico en welke schade erosie kan aanvangen. Wel lees volgend artikel eens na op de morgen:

http://www.demorgen.be/dm/nl/5397/Milieu/article/detail/1120163/2010/06/17/Is-het-olielek-in-de-Golf-van-Mexico-wel-te-dichten.dhtml

Reactie door zjuul krapuul - 18 juni 2010 om 10:30

Ik ben lezer van “De Morgen” en heb dit dus gezien. Best vertontrustend overigens. Ook die wet dat all??n Amerikaanse firma’s aan zoiets moegen werken is Godgeklaagd. De Belgische firma Deme b.v. kan enorme hoeveelheden zand,stenen enz tot op ’n diepte van 2km. storten. Daarmee had waarschijnlijk dit probleem opgelost geweest. Nu wordt het allemaal veel erger en ook duurder.

Reactie door gerrit - 18 juni 2010 om 11:03

Zjuul,
dat is het hem juist afin als ik het artikel goed heb gelezen en begrepen zou dat dus niet de oplossing zijn geweest. Naar alle waarschijnlijkheid is de leiding beschadigd die lijdt tot aan de bron. En dat is wat ze hier juist willen aantonen, als je van bovenaf alles afsluit wordt de druk in de “gebarsten leiding” te groot langswaar de olie dan vooralsnog zou ontsnappen met alle gevolgen vandien…

Reactie door zjuul krapuul - 18 juni 2010 om 11:58

Tja Gerrit, wij zijn natuurlijk leken op dat gebied. Wel denk ik dat er v??l te lang is getreuzeld !

Reactie door zjuul krapuul - 18 juni 2010 om 11:59

ps: had Malcolm BP maar geholpen ; dan had ie nu tenminste flink onder de olie gezeten πŸ˜‰

Reactie door J.Hommeles - 18 juni 2010 om 12:05

Malcolm doet me in dit verband denken aan dat Nederlandse jochie dat probeert met z’n vinger ’n gat in de dijk te stoppen πŸ˜‰

Reactie door Vincent - 19 juni 2010 om 17:27

Myrthe,
In het kader van mijn artikelreeks over Fibonacci en de gulden snede (http://www.croesusforum.com/tag/gulden-snede/) heb ik hier zonet het volgende ontdekt:
Als ik 365 (het aantal dagen in het kalenderjaar 2010) vermenigvuldig met 0.618 (de gulden snede) kom ik uit op 225,57. De 225ste dag van dit jaar is 13 augustus 2010.
Jij hecht ook veel belang aan die dag !?

Reactie door myrthe - 21 juni 2010 om 09:56

Beste Gerrit,
Ik stel het volgende voor: Als ik na 15 juli me nog met goed fatsoen op dit forum kan vertonen…dat is nog maar de vraag natuurlijk… dan wil ik wel een analyse maken van eegc. Ik zou dan wel graag van jullie de benodigde data willen ontvangen, d.w.z. oprichtings-datum, -plaats (en liefst -tijd) van eegc en datum, plaats en tijd van beursgang.

Reactie door myrthe - 21 juni 2010 om 09:56

En beste Vincent Mertens,
Inderdaad zie ik 13 augustus 2010 als een van de meest cruciale dagen van de deze periode (2008-2011).
Dat geldt echter niet voor elke willekeurige 13 augustus…

Reactie door gerrit - 21 juni 2010 om 10:23

Myrthe, tnx, dat zou leuk zijn… Tot 15 juli dan!

Reactie door gerrit - 23 juni 2010 om 12:18

@Myrthe:
De naamloze venootschap Empire starte op 10 november 1983 onder de naam Medivest Inc. in de staat Utah. (tijd heb ik spijtig genoeg niet)
De beursgang was op 15 maart 1995 (vemoedelijk de Otcb). De tijd hiervan is dan plaatselijke tijd opening van de beurs vermoed ik!

Ik hoop dat je hiermee voldoende weet? Alvast bedankt voor de poging…

Aan andere croesusleden, indien je nog van meer gedetailleerde info op de hoogte bent, niet twijfelen deze hier te posten!

Reactie door houdini - 23 juni 2010 om 13:01

Ik voorspel dat de koers van EEGC op .021 zal eindigen op 22.06.2010

Reactie door Wannes Raps - 23 juni 2010 om 13:38

Dat klopte Houdini πŸ˜‰

Reactie door gerrit - 23 juni 2010 om 13:56

@Myrthe,
de naamswijzigin van Medivest naar empire was in 1999! Ook hier geen tijd noch plaats…
mvg,

Reactie door myrthe - 23 juni 2010 om 19:15

Dank je Gerrit,
Ik ga er na de 15de juli mee aan de slag. Groet, Myrthe

Reactie door Vincent - 23 juni 2010 om 19:34

Het is wel belangrijk om weten dat EEGC voor 2004/2005 (merger met het Australische GSLM) absoluut niks te maken had met olie exploratie in Tasmani?. Misschien is het beter om te werken met de data van GSLM (welk voor 2004 een beursgenoteerd bedrijf was op de Australische beurs).

Reactie door Geert Muylaert - 23 juni 2010 om 20:27

En ik zal binnenkort ook een voorspelling doen over EEGC met DEN DIKKEN TEEN ! En zoals de kenners in het forum weten : in het verleden heb ik nog dergelijke voorspellingen gedaan, en het waren spijkers met dikke koppen h? !!! Want den dikken teen liegt niet !

Reactie door gerrit - 25 juni 2010 om 09:22

Geert,
als ik het goed voorheb is vorig jaar of twee jaar geleden (rond de periode van kerstmis, zie beursbox forum) zelfs champagne geklonken op uwen dikken teen omdat het boren van start ging! Wat dat betreft ben ik nu zeer terughoudend geworden, ik wacht af maar geloof er helemaal niets meer van… ps ik ga even verder doen op andere rubriek, want dat zou ons hier teveel afleiden van het oorspronkelijke onderwerp! Tot seffens…

Reactie door J.Hommeles - 25 juni 2010 om 10:09

Die dikken teen heeft denkelijk ’n kalknagel. Beter om het bij de volgende voorspelling op kraantjeswater te houden πŸ˜‰

Reactie door Geert Muylaert - 25 juni 2010 om 16:48

Heilige Thomas zei aan wie het wou horen : EERST ZIEN EN DAARNA GELOVEN …

Reactie door J.Hommeles - 25 juni 2010 om 16:54

Thomas was ’n slim baasje, tot nu toe hebben wij nog niets gezien als leugens en of halve waarheden πŸ˜‰

Reactie door Geert Muylaert - 25 juni 2010 om 17:34

Ondertussen is de koers toch weer aan het stijgen. Dus toch den dikken teen ?

Reactie door J.Hommeles - 25 juni 2010 om 17:37

Wacht tot vannacht !

Reactie door Geert Muylaert - 25 juni 2010 om 17:39

’s nachts moet je bij volle maan opletten van zwarte katten, tenzij je graag een katje in het donker nijpt … dan moet je wachten op het eerste kwartier …

Reactie door boer charel - 25 juni 2010 om 17:46

Wel, ik doe niet liever dan de katjes in ’t donker knijpen πŸ˜‰

Reactie door J.Hommeles - 25 juni 2010 om 17:58

Charel : als ik v.a. de kans krijg loop ik ook g??n straatje om ! πŸ˜‰

Reactie door Fr. Vrancke - 26 juni 2010 om 15:41

Allez mannekes, vandaag is dus de voorspelde “rampdag”. We zullen afwachten en de voorspelling het voordeel van de twijfel geven.

Reactie door Vincent - 26 juni 2010 om 15:41

Inderdaad, er zal zo dadelijk een artikel hierover verschijnen …

Pingback door OPGELET ! Het dak van de wereld gaat vandaag (misschien) instorten … » www.CroesusForum.com – Croesus beurs- en beleggersforum - 26 juni 2010 om 17:40

[…] deze maand verscheen er op het forum een artikel over “Astrologie op de beurs” […]

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags