Koning Croesus heet u welkom !

Door: Vincent

Als mede-eigenaar en webmaster heet ik iedereen bij deze van harte welkom op het Croesus Forum !

De bedoeling van dit forum is om op een informele, genoeglijke en ten zijner tijd humoristische manier leerrijke en interessante informatie uit te wisselen over uiteenlopende onderwerpen. Deze onderwerpen zullen vaak verband houden met het thema “Beurs & Beleggen”, maar ook andere financi?le en niet-direct-financi?le onderwerpen (denk aan: Wetenschap & Technologie, Kunst & Antiek, Geschiedenis, …) kunnen aan bod komen.

Door mensen met gelijklopende interesses via dit platform met elkaar in contact te brengen kan er van elkaar v??l bijgeleerd worden op een aangename manier.

Het Croesus Forum is volstrekt onafhankelijk en onderscheidt zich daarmee van de grote meerderheid van “gelijkaardige” fora. Achter dit forum zitten er g??n commerci?le bedoelingen en het Croesusforum zal dan ook niet vervuild worden door sluikreclame of “selectieve censuur” …

Beste Croesuslezers, bedankt voor jullie aandacht en ik kijk nu reeds uit naar de vele leerrijke jaren die wij samen tegemoet gaan ! Mits de juiste strategie zullen deze jaren ongetwijfeld ook “vette beursjaren” worden !

Indien iemand onder jullie nog suggesties of idee?n heeft, dan horen wij dat graag.

P.S. Zeer binnenkort mogen jullie van mijn hand een artikel verwachten met als titel “Meester, wat gaat de beurs doen ?”. Daarin ga ik mijn eigenwijze – ?n onderbouwde – visie geven over “wat de beurs zal doen” tussen vandaag en het begin van de zomer !

Gepubliceerd: 26 april 2010 in Varia.
Tags: , , , ,

Reacties

Eén reactie.

Reactie door Cyriel Dentich - 26 april 2010 om 21:07

Oesje ! Het forum is nog maar amper 3 dagen online en er is al een vooruitzicht in lengte van jaaaren …..

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags