Krijgt Nostradamus het grote gelijk ???

Door: Geert Muylaert

http://www.2012unveiled.com/images/Nostradamus%201.jpg Nostradamus 1503 – 1566 was een Frans apotheker. Volgens vele bronnen zou het ook een arts zijn geweest, hoewel hij uit de Faculteit der Geneeskunde van Montpellier? is gezet. Zoals al zijn collega’s uit de renaissancetijd? beoefende hij ook de astrologie . Hij staat nu echter vooral bekend als ziener en auteur van “Les Proph?ties“.

Zijn voorspellingen schreef hij neer onder de vorm van ?raadsels? ? kwatrijnen die voor interpretatie vatbaar zijn. Eeuwen geleden voorspelde hij evenwel dat de 20e eeuw zou moeten afrekenen met een zekere ?HISTLER?. Deze naam is maar een kleine afwijking om te verwijzen naar ?HITLER? !

Ook de vliegtuigenaanslag? op het WTC in New York zou voorspeld zijn in Kwatrijn 72 van Centurie 10, maar het jaar 1999 is fout volgens diezelfde logica, al zijn er ook mensen die zeggen dat 1999 een anagram is voor 9111, ofwel 9-111.

Kwatrijn 72.

In het jaar 1999, de maand sept (zevende / september).
Uit de hemel zal een grote koning van verschrikking komen:
Tot leven wekkend de grote Koning van Angolmois,
Ervoor erna regeert Mars door geluk.

Beste Croesusvolgelingen : Nostradamus voorspelde ook dat na de eenwording van Europa het ganse boeltje zal ineenstorten en er weer een wereldoorlog zal ontstaan waardoor de aarde in vuur en vlam zal vergaan. In de financi?le wereld is er al een chaos wat eveneens door hem werd voorspeld. Zal Nostradamus op termijn het grote gelijk aan zijn kant krijgen ? De eerste tekenen zijn er alleszins al en echt goede vooruitzichten zijn er ook al niet onmiddellijk zichtbaar. O ja, er is ook een kwatrijn dat de ?goldrush? in een bedenkelijk daglicht plaatst ! (hierover later meer) – Geloven jullie in de profeti?n van de grootste ziener aller tijden, of is het allemaal ?kwatsch” ?

http://carriere.blog.nl/files/2010/03/oude-man.gifHet ?Achilleke? van de week.

Ik voorspel dat EEGC op 31 januari 2011 + 8 USD gaat noteren !

Gepubliceerd: 22 augustus 2010 in Geschiedenis.

Reacties

6 reacties.

Reactie door Vincent - 22 augustus 2010 om 10:45

Ook in de “Bijbel” zouden er voorspellingen verwerkt zitten. Het grote probleem is echter dat deze steeds kriptisch verwoord zijn en dus alles behalve duidelijk.

Reactie door Vincent - 22 augustus 2010 om 10:47

Achteraf zeggen “hij heeft dit en dat voorspeld” is makkelijk. Ik zou toch graag eens de LETTERLIJKE tekst zien waarin hij bijvoorbeeld de komst van Hitler voorspelde. Misschien kloppen bepaalde details (zoals de naam) verbazend goed, maar zat hij er op andere vlakken volledig naast ?

Reactie door Louise - 22 augustus 2010 om 10:48

Als je in een voorspelling voldoende details geeft, zullen er altijd details zijn die kloppen! en die worden dan achteraf natuurlijk uitvergroot.

Reactie door Frank Declerck - 22 augustus 2010 om 18:56

Hoeveel flessen pleegzuster bloedwijn moet men drinken om ook maar 1 verband te vinden tussen kwatrijn 72 en nine eleven?

Volgens dat ik begrepen heb is Nostradamus helemaal geen ziener, maar een dief.

Reactie door Geert Muylaert - 22 augustus 2010 om 20:28

Daar kan misschien Cyriel op antwoorden …

Reactie door nosada - 12 januari 2021 om 23:30

michel was geen leugenaar mijn over over over grootvader heeft dezelfde vloek als ikzelf, we zien wat niet gezien wil worden

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags