“Loop naar de maan … !”

Door: Vincent

… die uitdrukking durven ge?rriteerde beleggers ongetwijfeld wel eens in de mond te nemen. Maar ook voor wie echt de ruimte in wil komt er binnenkort een oplossing ! Moeder Aarde bewonderen van op grote hoogte zal binnenkort passen in ieders budget !

Tegen 2014 wil “Space Experience Cura?ao” op het Caribische eiland Cura?ao namelijk een eerste “spaceport” openen. Er worden vier vluchten per dag voorzien en een retourticket naar de ruimte zou “slechts” 70 000 euro kosten. Dit is aanzienlijk goedkoper dan bij Richard Branson met zijn “Virgin Atlantic“.

Cura?ao is een erg gunstige locatie vanwege zijn ligging ter hoogte van de evenaar. Toestellen die hier opstijgen krijgen een extra “duwtje in de rug” door de slinger van de aarde.

Het totale kostenplaatje van dit project wordt geraamd op 75 miljoen dollar. Naast overheidsfinanciering heeft men ook beroep gedaan op investeerders.

Beste Croesuslezers, zijn jullie net zoals ikzelf van plan om tegen 2014 een retourticket te kopen met de enorme winsten die wij tegen dan zullen vergaard hebben dankzij het forum ? Hieronder alvast een voorsmaakje van hoe de reis zal verlopen:

Gepubliceerd: 1 augustus 2010 in Wetenschap & Technologie.
Tags: ,

Reacties

4 reacties.

Reactie door J.Hommeles - 2 augustus 2010 om 08:03

Zowel het totale kostenplaatje als de prijs voor ’n retourticket lijken mij v??l te laag ingeschat. Daar gaan ongetwijfeld nog v??l correcties op komen. Maar inderdaad, met die enorme oliewinsten in het verschiet, zou ’n ticketje natuurlijk ’n peulenschil zijn. Of ik daar echter v??l zin in zou hebben is ’n ander paar mouwen.

Reactie door J.Hommeles - 2 augustus 2010 om 11:42

correctie : gelieve te lezen “peulschil”

Reactie door onzelieveheersbeestje - 2 augustus 2010 om 14:48

Hoeveel kost een alleen heen ticket zonder retour? Ik ken er wel een paar op erop te steken…

Reactie door willempie - 3 augustus 2010 om 18:41

Met ’n motorfiets naar de maan zal misschien niet voor morgen zijn ?

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags