Niet tevreden ? Geld kwijt ! – Deel 1

Door: Vincent

Beste Croesuslezers,

Bij deze heet ik jullie welkom in de nieuwe rubriek “Niet tevreden ? Geld kwijt !“. In deze rubriek zullen er op regelmatige basis speculatieve tradingsignalen gegeven worden. De posities die hier besproken worden zullen meestal ook door de auteur zelf ingenomen worden. Laat het echter klaar en duidelijk zijn: het opvolgen van ons “advies” is volledig op eigen risico.? De enige bikkelharde garantie die er gegeven kan worden is: “Niet tevreden ? Geld kwijt !” …

Achter de tips die hier gegeven worden zitten er g??n commerci?le bedoelingen en ze zijn dus volledig gratis en vrijblijvend. Hiermee is het Croesusforum – alweer – de grote uitzondering op de regel naast de vele “betalende beleggingsservices” waarmee beleggers langs alle kanten om de oren geslagen worden.

De tips zullen gebaseerd zijn op talrijke (geavanceerde ?n simpele) methodes die ik heb geleerd doorheen mijn jarenlange ervaring (ondanks mijn jonge leeftijd) met beleggen op de financi?le markten.

In deze rubriek zullen er dus prognoses gegeven worden over waar bepaalde markten (grondstoffen, aandelen, indices, …) heen zullen gaan. Meestal zal het gaan over de korte tot middellange termijn, maar soms zal er ook eens wat verder vooruit gekeken worden … Veel zal afhangen van hoe helder mijn “kristallen bol” is …

Op de gegeven prognoses kan ingespeeld worden met behulp van verscheidene financi?le producten (aandelen, turbo’s, trackers, CFD’s, opties, …). Er zal bij elke “tip” vermeld worden welk product wij prefereren, maar uiteraard bent u volledig vrij in het beslissen of en hoe u inspeelt op onze prognoses.

Begin april gaf ik reeds? een trading-tip die perfect in de rubriek “Niet tevreden ? Geld kwijt !” zou passen (klik hier). Zelf heb ik toen ook de betreffende positie ingenomen en gisteren vrijdag heb ik deze verkocht met m??r dan 50% winst (netto). En dat dus op minder dan ??n maand tijd ! En ik heb gisteren niet eens op het hoogste punt van de dag verkocht ! Degenen die deze gratis “Goldfinger”-tip hebben opgevold, hebben dus een mooie extra zakcent verdiend …

De behaalde resultaten worden bijgehouden en zullen regelmatig besproken worden hier in het forum. We gaan beginnen met alle tellers op “nul”, dus met de winst van “Goldfinger” wordt er nog geen rekening gehouden in de historiek.

Beste lezers, hou jullie alvast klaar voor de interessante en potentieel winstgevende tips die hier vanaf z??r weldra gegeven zullen worden ! Uiteraard zal elke tip vergezeld zijn van de nodige “randinformatie” en “weetjes” !

Reacties

7 reacties.

Reactie door Vincent - 2 mei 2010 om 10:35

Erik,
De beste dingen in het leven zijn gratis …

Reactie door Cyriel Dentich - 2 mei 2010 om 11:39

Wat gratis is, betaal je nooit te duur …

Reactie door jan ongein - 2 mei 2010 om 11:44

Tenzij indirect….

Reactie door Vincent - 2 mei 2010 om 13:49

Jan Ongein,
Als het weer te voorspellen is (met een zekere foutmarge), waarom zou dat dan anders zijn op de beurs ?
Heeft iemand hier al eens serieus over nagedacht ?

Reactie door j. hommeles - 2 mei 2010 om 13:59

Ik had het over ” gratis ” en niet over het weer dat sowieso niet echt goed voorspelbaar blijkt te zijn. Als je denkt dat iets gratis is betaal je daarvoor toch meestal indirect teveel. (Zeker op mijn leeftijd 😉 )

Pingback door www.CroesusForum.com – Croesus Forum - 2 mei 2010 om 19:59

[…] beloofd zullen er in deze rubriek “Niet tevreden ? Geld kwijt !” op regelmatige basis speculatieve trading-tips gegeven worden. Dit weekend heb ik eens h??l […]

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags