Niets is wat het lijkt … (2)

Door: Geert Muylaert

http://aegroove.files.wordpress.com/2009/12/att00181.jpg

Waarschijnlijk heeft u nog nooit iets over de man gehoord. In China is ?Liu Bolin? wel ondertussen aardig goed op weg om een echte hype te worden. Tot voor een paar maanden was hij werkloos, en sukkelde van de ene depressie in de andere. Toen besloot hij om onzichtbaar te worden ? en werd kunstenaar. Het geld is aan het rollen !

Zijn truc ? Hij beschildert zichzelf zodanig dat hij volledig opgaat in de omgeving. Met deze taak is hij soms meer dan 10 uur bezig. Maar het resultaat mag dan ook gezien worden ! Of juist niet ??? Je kijkt naar iets ? en er is niets speciaals. Maar kijk je beter, dan ontdek je toch iets. Want je ziet een schim van de kunstenaar in het beeld verschijnen. Hiermee wil hij ook zijn plaats aanduiden in de maatschappij. Ik ben er, maar jullie zien mij niet ! Of toch wel ?

Beste Croesusvolgelingen : zijn werken en foto?s vliegen de deur uit. Hij kan de opdrachten nog amper volgen. Zijn originele werken maken van hem binnen de kortste tijd een welvarend burger ! Waarop wachten jullie nog om ook eens origineel uit de hoek te komen.

Gepubliceerd: 1 december 2010 in Varia.

Reacties

2 reacties.

Reactie door Vincent - 1 december 2010 om 19:44

Nog eens een voorbeeld dat het epicentrum van het kapitalisme van West naar Oost aan het verschuiven is …

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags