No Sex For Government …

Door: Vincent

In Belgi? is men er sinds de (vervroegde) verkiezingen van 13 juni 2010 nog steeds niet in geslaagd een federale regering te vormen.

Uit protest hiertegen schieten de protestacties sinds begin dit jaar als paddestoelen uit de grond. Zo riep acteur Beno?t Poelvoorde alle mannen op hun baard te laten staan zolang we niet uit de politieke impasse geraken.

Gynaecologe Marleen Temmerman kwam recent met een nog ludiekere actie: “NO-SEX-FOR-GOVERNMENT”

Op haar website roept ze alle vrouwen met slogans als “Geen regering geen bevrediging!” en “Benen Toe!” op in seksstaking te gaan zolang de regeringsvorming uitblijft.

Inspiratie haalde Temmerman in Kenia, waar in 2008 een dispuut tussen president en premier de regeringsvorming liet aanslepen. Een groep vrouwen riep toen hun geslachtsgenoten (dus ook de presidentsvrouw) op tot seksuele onthouding. Prostituees zouden een financi?le vergoeding krijgen voor het geleden verlies. Wonder boven wonder legde kort nadien de nieuwe regering de eed af … Of het een iets met het ander te maken heeft blijft echter moeilijk te bewijzen …

Beste Croesuslezers: wat vinden jullie van dit initiatief ? Naar mijn bescheiden mening heeft mevrouw Temmerman (politiek actief als sp.a-Senator) vooral nood aan (pers)aandacht …


Gepubliceerd: 7 februari 2011 in Actualiteit.
Tags:

Reacties

8 reacties.

Reactie door Alexandra Kolen - 7 februari 2011 om 17:24

Hiermede wekt Marleentje al weer de indruk dat all??n mannen graag aan sex doen ! Niet dus ! Ik heb voor vanavond m’n plannetje al klaar en die regering zal me ’n ferme cervelaat zijn. ( Ik ben wel wat jonger dan Marleen natuurlijk 😉 )

Reactie door Leo Martin - 7 februari 2011 om 17:37

Cervelaat is erg slecht voor de gezondheid: http://www.nu.nl/gezondheid/2116926/cervelaat-en-leverworst-slecht-vet.html Geef mij maar een dikke zwarte of witte pansch!

Reactie door Vincent - 7 februari 2011 om 17:44

Een dikke pansch en een snee van het varken zeker … ?

Reactie door Louise - 7 februari 2011 om 17:45

LEO: maar seks is wel goed voor de gezondheid (echt bewezen 😉 )! Zowel fysiek als mentaal. Ik vind dit dus geen goede actie..

Reactie door Luc lcdnlf - 7 februari 2011 om 19:52

In dien tijd wisten ze hoe mensen die vruchteloos onderhandelingen voeren, konden aansporen met resultaten naar buiten te komen. Da’s wa danders dan gene seks. Maar nu is het nog even te vroeg om naar dergelijke drastische middelen te grijpen. Nog even geduld mensen.

De (paus)verkiezing van 1268 te Viterbo begon op 30 november en luidde de langstdurende sedisvacatie in die uiteindelijk tot 10 februari 1272 zou duren.[4] De aanhoudende strijd tussen de Italiaanse en Frans-gezinde kardinalen brachten de bevolking van Viterbo ertoe om op 8 januari 1270 de verkiezingsruimte af te sluiten van de buitenwereld. In opdracht van de burgemeester werden later aanvullende maatregelen genomen: zo werd het dak deels verwijderd en werden de kardinalen op rantsoen gezet ?water en brood-. Pas na de benoeming van een comit? van zes kardinalen, die een kandidaat moesten voordragen, kwam de verkiezing in een stroomversnelling. Uiteindelijk werd gekozen voor een niet-kardinaal, Tebaldo Visconti, die de naam Gregorius X aannam.

Reactie door Luc lcdnlf - 7 februari 2011 om 19:53

bronvermelding vergeten: http://nl.wikipedia.org/wiki/Conclaaf

Reactie door Vincent - 7 februari 2011 om 22:10

Als men Bart De Wever op water en brood zou zetten zal het inderdaad rap in orde zijn 🙂 …

Reactie door Leo Martin - 7 februari 2011 om 22:12

Als ik mijn werk even goed zou doen dan de politiekers was ik al lang ontslagen!

Het is ten andere bijvoorbeeld ook niet normaal dat de ganse regeringsvorming geblokkeerd werd door de zieke moeder van Dhr. V/D Lanotte.

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags