Octopus Paul is WERELDKAMPIOEN !!!

Door: Geert Muylaert

Acht tentakels heeft hij. Maar wat meer is : deze sympathieke octopus speelde acht op een rij ! Of hij het zelf weet, dat weten wij natuurlijk niet. Maar wat wel zonder discussie is : het ORAKEL PAUL IS WERELDKAMIOEN? VOORSPELLINGEN met zijn perfecte parcours wereldbeker voetbal 2010 !

Zijn reputatie en eerlijkheid is zonder discussie, en zelfs chauvinisme kan hem niet verweten worden. Zonder pardon voorspelde hij met 100 % juistheid het parcours van Duitsland (inclusief winstmatchen + nederlagen). ?De kers op de taart is natuurlijk zijn voorspelling dat Spanje met de hoofdprijs ging lopen. Zijn beloning voor uitzonderlijke prestaties : een mossel ?

Het orakel Paul laat ook de financi?le wereld niet onberoerd ! Aangezien hij nu een internationale beroemdheid is van de hoogste orde, wil iedereen letterlijk en figuurlijk een stukje van hem. De Italianen beweren dat hij werd betrapt in Italiaanse wateren. Pientere Spaanse zakenmannen die de slag van leven denken te slaan willen hem nu al kopen ? voor het schamele bedrag van amper 30.000 Euro ! Vooral in Spanje is Paul al een icoon. Het is nu de grootste wens van de Spaanse minister-president om Paul het statuut te geven van werelderfgoed en hem voor eeuwig te beschermen. Als ultiem eerbetoon een nieuwe versie van de Spaanse vlag (zie foto) ?

Maar wat is nu de toekomst van Paul ?

Hij zal waarschijnlijk verder rustig zijn oude dag slijten in het Sea Life aquarium in Oberhousen ? Duitsland en niet langer gedwongen worden om zijn voedsel te halen uit glazen bakken voorzien van een nationale vlag. Hij zal rustig verder zwemmen en zich niet bewust zijn van de sensatie welke hij wereldwijd heeft teweeg gebracht. Hij zal in de herinnering voortleven als ?de winnaar? van de FIFA-cup en zal spoedig het tijdelijke voor het eeuwige verwisselen. Octopussen zoals Paul worden gemiddeld 3 jaar oud ?

Beste Croesusvolgelingen, in naam van het forum wens ik Paul een lang en gezond leven. Deze sympathieke octopus wordt wegens zijn uitzonderlijke prestaties als orakel plechtig geadopteerd in het Croesusforum en is voortaan onze mascotte. Wij heffen daarom plechtig het glas op PAUL : sant? PAUL !!!

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/07/09/article-1293315-0A57726C000005DC-216_468x339.jpg

Gepubliceerd: 12 juli 2010 in Varia.
Tags:

Reacties

2 reacties.

Reactie door Vincent - 12 juli 2010 om 18:33

En heeft men “Paul” al beursvoorspellingen laten doen ? Als zelfs de beursaap “Jacko” dat kan, moet hij dat toch zeker kunnen ?!

Pingback door De beurs voorspellen: een “beestig” karwei ! » www.CroesusForum.com – Croesus beurs- en beleggersforum - 19 juli 2010 om 22:44

[…] circuleert er de laatste tijd echter ook de volgende foto van de Duitse octopus “Paul” (de mascotte van dit forum). Deze zou zich na zijn foutloos WK-parcours nu op de beurs gaan […]

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags