Skulachev’s ions : de pil voor de eeuwige jeugd.

Door: Geert Muylaert
Skulachev's Ions: New Anti Aging Antioxidant Drug - Yuri Medvedev Goed nieuws voor allen die geloven en hopen op een eeuwige jeugd ! Volgens de Russische professor Vladimir Skulachev is binnen 2 jaar de pil voor een eeuwig leven klaar voor produktie. Weg met ouderdomsziekten, kankers en andere fysieke ongemakken. De hoop en verwachting op een eeuwig leven is een mythisch verhaal dat al duizenden jaren bestaat. Zelfs de legende van de ?Heilige Graal? maakt hiervan vermelding. Want de beker waaruit Jezus dronk tijdens het laatste avondmaal, zou onsterfelijkheid bieden aan diegene die eruit drinkt. Maar waarop baseert deze professor zich ?Volgens de Russische wetenschapper van de Moscow State University, werkt het geneesmiddel door de schadelijke effecten van zuurstof op lichaamscellen te stoppen. Dit maakt dat ouderdomsziekten niet meer zullen optreden. Alhoewel de theorie van onsterfelijkheid door velen al lang is verwezen naar het rijk der fabels, worden de bevindingen van de 69-jarige professor wel op applaus onthaald door Nobelprijswinnaar dr. Gunter Blobel.

Het grootste struikelblok op het eeuwige leven zijn de gevolgen van oxidatie op het lichaam. Professor Skulachev heeft een anti-oxidant gevonden en ontwikkeld dat het verouderingsproces een (definitieve ?) halt toeroept. Gedurende het leven wordt 99 % van de tijd zuurstof omgezet in onschadelijk water. Helaas ? 1 procent verandert in een super-oxide met giftige bijwerkingen. De sleutel tot het eeuwige leven is dus simpelweg een anti-oxidant te vinden die dat proces stopt. Na 40 jaar van hard werken, zoeken en testen heeft hij eindelijk de oplossing gevonden. Zijn anti-oxidanten kregen de naam van de professor ‘Skulachev?s ions? en neutraliseren de gevaarlijke zuurstofvorm in de cellen en werken daar waar ze de meeste impact hebben.

Beste Croesusvolgelingen, deze uiterst briljante wetenschapper is niet aan zijn proefstuk toe. Hij kon eerder de levensduur van kerngezonde muizen verdubbelen door anti-oxidanten in te spuiten. Blinde paarden, honden en konijnen konden opnieuw zien met oogdruppels op basis van zijn anti-oxidanten. Zijn ontdekking kan dus een revolutie ontketenen. Ondertussen zijn de eerste testen op mensen al begonnen, en duizenden hebben zich spontaan aangemeld om aan het experiment deel te nemen. Volgens de professor zullen de klinische testen minstens 2 jaar duren. Het eeuwige leven is dus binnenkort binnen handbereik ! Of geloven jullie hierin niet ?

Gepubliceerd: 28 september 2010 in Wetenschap & Technologie.

Reacties

3 reacties.

Reactie door Vincent - 28 september 2010 om 21:29

Dit zal dan wel leiden tot een plaatstekort op aarde …

Reactie door Jos van den Ende - 29 september 2010 om 20:26

Dr Lecompte die dacht dat ie 1000 jaar zou worden had ook nog 922 jaar te gaan 😉

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags