“Vogel je rijk”

Door: Vincent

Dat dieren een neus voor zaken hebben werd in dit forum al meermaals aangetoond. In de jaren 60′ was er de hond Pickles en meer recent hebben we onze vrienden “beursaap Jacko” en “octopus Paul” … Ook spinnen mogen niet onderschat worden.

Het verhaal dat jullie in dit artikel zullen lezen gaat over de vindingrijkheid van vogels als het op “geld verdienen” aankomt …

Dit merkwaardige verhaal speelt zich af in een Amerikaanse volautomatische carwash. In dergelijke etablissementen is er voor alle duidelijkheid g??n personeel aanwezig en moet er betaald worden via automaten.

De eigenaar van een dergelijke carwash merkte reeds enkele maanden op rij dat er steeds geld ontbrak in deze automaten. Blijkbaar had er iemand een kopie van de sleutel van deze automaten. Vastberaden om de “dief” te ontmaskeren, installeerde de eigenaar een verborgen camera gericht op de betaalautomaten. Dit leverde wel h??l merkwaardige beelden op …

In bovenstaande foto is te zien dat er een vogel zit in het wisselgeldbakje van de betaalautomaat …

Via deze opening kan de vogel binnenin de automaat geraken … om daar dan met zijn bek enkele muntstukken mee te nemen.

Uit nader onderzoek van het beeldmateriaal bleek dat deze vogel niet alleen handelde. Er waren verschillende “medeplichtigen” !

Na het bekijken van deze beelden, vond de carwasheigenaar meer dan 4000 dollar in muntstukken op het dak van de carwash en onder een nabij staande boom.

Beste Croesuslezers, hiermee is bewezen dat je niet groot of sterk hoeft te zijn om slim te zijn ! Wat is jullie mening over dit alles ?

Gepubliceerd: 23 oktober 2010 in Varia.

Reacties

2 reacties.

Reactie door Frank Declerck - 23 oktober 2010 om 19:13

Grappig. De vogel had zijn thuis gemaakt in die automaat en dat geld lag in zijn weg 🙂

Reactie door Deborah - 27 oktober 2010 om 16:14

Mijn man nondedju heeft zich arm gevogeld en mij met 8 opgroeiende kindjes laten zitten. Van alimentatie is natuurlijk geen sprake want hij is ’n habenichts ! Jezelf rijk vogelen lijkt me v??l moeilijker 😉

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags