Waarom heeft EEGC overtuigde aandeelhouders ?

Door: Geert Muylaert

Een Franstalige vermogensbeheerder (waarvan ik de identiteit niet publiceer) had reeds sinds 1999 interesse in het olieproject ?Tasmani??. Van EEGC was toen nog g??n sprake, maar wel Commonwealth Energy, waarvan later de aandelen een reverse-split kregen ? Zijn interesse werd aangewakkerd toen hij vernam dat Duke Energy een 16 duim tweerichtings pijpleiding aan het leggen was voor een totale lengte van 106 km. Dit project werd be?indigd in 2001. De taak van GSLM daarentegen, was niet om olie op te pompen, maar wel het opsporen van olievelden.

Vooraleer de man besloot om aandeelhouder te worden, gingen er eerst 3 personen zich ter plaatse vergewissen omtrent het olieproject Tasmani?. Zij brachten een bedrijfsbezoek, bezochten verschillende locaties, kregen inzage in de data records, en gingen poolshoogte nemen bij de lokale bevolking. Van ??n zaak waren deze drie personen na hun prospectie rotsvast overtuigd : ER IS OLIE OP HET VASTELAND VAN TASMANIE !

Na dit bezoek besloot de vermogensbeheerder (waarvan trouwen ook filmpjes op YOUTUBE zijn te bekijken) massaal te investeren in het huidige EEGC, dat wel als taak heeft om olie op te pompen. De man investeerde anno 2001-2002 voor een paar honderdduizenden dollars in aandelen, en bleef vervolgens op zijn honger zitten. Bij de laatste aandeelhoudersvergadering een paar jaar geleden (anno 2006 ???) kwam het tussen hem als woordvoerder van een gedeelte van de aandeelhouders? en Malcolm Bendall tot een hoogoplopende verhitte discussie, waarbij zware taal werd gebruikt, verwijten en beschuldigingen? M.a.w. het was een legendarische vergadering ? die tot op heden en waarschijnlijk mede daardoor niet meer werd opnieuw georganiseerd.

Beste Croesusvolgelingen, het lijkt alsof de man van de aardbol is verdwenen want sedert m??r dan twee jaar heb ik g??n enkel contact meer met hem. Wat is er gebeurd ? Heeft hij de handschoen geworpen. G??n enkel idee. Maar hij is/was ook rotsvast overtuigd dat er iets groots in Tasmani? ging/gaat gebeuren ? Zoals hij zijn er nog aandeelhouders die gigantische bedragen hebben ge?nvesteerd, en dit niet op basis van een Goddelijk visioen ! Juist daarom zijn er overtuigde aandeelhouders. Rest nu nog de vraag : wanneer gaat de Bellevue site haar geheim prijsgeven

Gepubliceerd: 17 juni 2011 in Empire Energy.

Reacties

30 reacties.

Reactie door Vincent - 17 juni 2011 om 17:59

De technische problemen met dit artikel zijn ondertussen opgelost !

Reactie door Geert Muylaert - 17 juni 2011 om 18:27

Er gaat in het forum nog een vervolg komen op bovenstaande verhaal. EEGC ligt bijlange nog niet op zijn gat …

Reactie door debby - 17 juni 2011 om 20:49

Sneller dan verwacht hebben oud-topman van BP Tony Hayward en financier Nathaniel Rothschild ? 1,35 mrd (? 1,53 mrd) opgehaald met hun opkoopfonds Vallares. Het geld wordt aangewend voor investeringen in de olie- en gassector. Het fonds zal vanaf 22 juni zijn genoteerd op de London Stock Exchange. Vallares zoekt partijen met een marktwaarde tussen de ? 3 mrd en ? 8 mrd die kapitaal en expertise zoeken om olie- en gasvelden te ontwikkelen. Rothschild, naar verluidt de rijkste hedgefondsmanager in Groot-Brittanni?, staat ook aan het hoofd van het investeringsfonds Vallar, dat zich richt op de mijnbouw

Reactie door Zatten Dr - 17 juni 2011 om 20:54

Debby: de marktkapitalisatie van EEGC is momenteel nog geen 5 miljoen dollar ๐Ÿ™‚

Reactie door Gerrit - 19 juni 2011 om 18:45

Geert, denk jij dat Noble plannen heeft om te boren of enkel waarde Assers wil toevoegen ah bedrijf? Heeft iemand hier vh forum al zijn brief ontvangen? Noble is van m’n voeten! Indien iemand ge?nteresseerd wil ik wel mijn mailke naar hem toe publiceren alsook zijn antwoord, dan kan je uitmaken dat dat wel echt flauwe zever is! Die hoopt na 6j (denkt is beter uitgedrukt) dat eegc gaat boren ( hoe goedgelovig kan je zijn?) en verder als je vraagt naar de 8k krijg je als antwoord dat het inderdaad beter zou zijn dat een 8k uitkomt ter ondersteuning vd laatste PR!

Reactie door Gerrit - 19 juni 2011 om 18:47

Noble is van mijn voeten moet zijn Blalock (sorry) en assers moet zijn assets (das diene auto correctie) ๐Ÿ™

Reactie door gerrit - 20 juni 2011 om 09:13

Volgens de site van libertas is het geld toegekend aan eegc: voor welke partij moeten wij nu kiezen, MB of Noble? Om nog maar te zwijgen van Blalock ๐Ÿ™

http://www.libertaspartnersllp.com

left click our sectors/ left click oil and gas

Reactie door Leo Martin - 20 juni 2011 om 09:32

Zonder 8k heb ik mijn twijfels over Libertas !

Reactie door Cyriel Dentich - 20 juni 2011 om 17:40

Vandoag met de post nen brief gekregen van Noble Trenham. JAWATTE ZEG !!!

Reactie door Leo Martin - 20 juni 2011 om 19:03

Ik ook … Toen mijn wederhelft de enveloppe zag dacht ze dat het reclame van “La Redoute” of “3 Suisses” was …

Reactie door Gaston B - 20 juni 2011 om 19:05

Die van ons dacht ook zoiets …

Reactie door Vincent - 20 juni 2011 om 19:06

Ik heb de brief ook ontvangen ! Inderdaad erg “Amerikaans” …

Er wordt in vermeld dat Smart Win mits een vervanging van het management interesse zou getoond hebben om met geld over de brug te komen. Prietpraat ? Of niet ?

Reactie door Gerrit - 20 juni 2011 om 19:17

Ja ook ontvangen en nu?

Reactie door Foxy - 20 juni 2011 om 19:20

Erik: en den Hollanders dan? Kunnen we niet een NederBelgs front vormen?

Reactie door Vincent - 20 juni 2011 om 19:25

Foxy heeft gelijk, maar niet iedereen zal bereid zijn $2000 in te brengen …

De belangrijkste vraag is wat de ECHTE grootaandeelhouders gaan doen. Want de bedoeling blijft om in naam van een zo groot mogelijk percentage van de aandeelhouders te kunnen spreken als we wat willen bereiken.

Reactie door Jef de Beursari - 20 juni 2011 om 19:28

Misschien kan er ??n participatie van $2000 aangekocht worden in naam van alle aandeelhouders van het Croesusforum.

Reactie door Geert Muylaert - 20 juni 2011 om 20:18

Ik denk dat deze conversatie beter buiten het forum wordt gevoerd. Kwestie van g??n munitie te geven aan allesweters die toch g??n aandeelhouders zijn …

Reactie door Foxy - 20 juni 2011 om 20:34

Ja, en hoe wilt u deze conversatie dan voeren?

Reactie door Gerrit - 20 juni 2011 om 22:03

Via Skype “croesus fellow chat” Vincent aan u om dat op te zetten ๐Ÿ˜‰

Reactie door Gerrit - 20 juni 2011 om 22:51

Waarvoor heeft hij die 2000$ eigenlijk nodig (20x)? En die revers split zie ik helemaal niet zitten! Ps: ge kunt misschien ook een beveiligd forum’ke opzetten met persoonlijke login en paswoord maar toch toelating moet gekregen hebben van de hoofdmoderator!

Reactie door gerrit - 21 juni 2011 om 09:14

Niet dat ik niet echt tegen het initiatief zijn van Noble, alleen voor mij is zoals Vincent het uitlegt nogal Amerikaans en vind het ook allemaal ingewikkeld. (Waarschijnlijk omdat ik niet thuis ben op die markt)!
Vandaar hier enkele puntjes die ik graag uitgeklaard wil zien!

Jullie weten al dat ik tegen een reverse split zijn en die 2000$ ben ik zeker ook niet voor te vinden om toe te schieten maar tot zover ok! Maar ik begrijp ook niet waarom Noble een lijst nodig heeft van aandeelhouders die samen een bezit van 10% van het totaal aantal aandeel in hun bezit hebben. Om wat te doen?
Ik bedoel ??n van de stappen is toch ook een gerechtelijk akkoord tegen MB, is die 10% daaarvoor nodig?

In mijn ogen, zonder al die poespas die nu gaande is (brief Noble), 1)vaardig een arrest uit tegen MB (daar Noble kapitaalkrachtig genoeg is kan hij dat toch op zijn eentje veronderstel ik en hij zal wel zowieso nog andere kapitaalkrachtige aandeelhouders achter hem staan hebben)

2) Wanneer arrest is uitgevaardigd, vervang MB als CEO empire energy

3) als stated in de brief en zoals Vinc heeft aangehaald is Smart Win? bereidt een lening toe te kennen aan Empire

4) start drilling met dat geld…

Kan iemand mij uitleggen waarom heel deze poespas en verder waarom die reverse split, dat ligt mij nog het meeste op de maag.

Een woordje uitleg waarom Noble 400000$ nodig heeft is mij ook niet duidelijk…

Reactie door gerrit - 21 juni 2011 om 15:17

En wat is dat 30% gedoe?

Reactie door Vincent - 21 juni 2011 om 17:12

Ik zie voorlopig geen reden om de discussie over EEGC achter gesloten deuren te houden.

Zo dadelijk publiceer ik een nieuw artikel met een samenvatting/interpretatie van de brief van Noble Trenham alsook mijn opmerkingen hierover.

Reactie door Cyriel Dentich - 21 juni 2011 om 17:37

Vandoag publiceer ik oak een artikel met den titel : LE BAL DU RAT MORT !

Reactie door Foxy - 21 juni 2011 om 18:27

Dentich: s.v.p. zoveel mogelijk in het Nederlands! En anders graag met ondertiteling!

Reactie door Vincent - 21 juni 2011 om 18:48

Foxy: s.v.p. (s’il vous pla?t) is toch ook geen Nederlands ๐Ÿ™‚ …

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags