Wonderbaarlijke resultaten … too much monkey business ?

Door: Geert Muylaert

Laat u niets wijsmaken als de zoveelste beursgoeroe met zijn resultaten u om de oren slaat. De beurs laat zich niet voorspellen. Het is algemeen bekend dat voorspellingen van analisten aan het begin van een nieuw beursjaar beter de vuilbak in kunnen richting containerpark.?De Apeldoornse gorilla Gyasi en gorilla Jacko uit Berlijn?deden betere voorspellingen dan bekende?beursanalisten/kwakzalvers. Zie het in het beste geval als leuk mediavermaak of een soort kermisattractie. Maar neem het vooral niet serieus … En dan krijg je plots een unieke buitenkans !

Verleden week kreeg ik in mijn mailbox een uitzonderlijk aanbod van een Amerikaanse website. De naam ga ik niet verklappen, maar het kwam kort samengevat op het volgende neer. Tijdelijk opnieuw open voor beleggers “The R…. S….. P…… ” Exclusief beleggingsadvies voor een select publiek met wonderbaarlijke resultaten”. Eenmaal volzet kan je niet meer inschrijven ! DUS : WEES ER SNEL BIJ !

Beste Croesusvolgelingen : bij dergelijk aanbod maak ik mij dan volgende bedenking. De exclusieve inschrijvingen die tijdelijk beschikbaar zijn, komen deze dan van beleggers die dankzij de tips van deze website “binnen zijn” en hun goed hart willen tonen zodat ook anderen hiervan kunnen genieten ? Waarvoor hartelijk dank bij voorbaat … Of zijn deze tijdelijk vrijgekomen plaatsen afkomstig van beleggers “die er hun buik van vol hebben … ?” TOO MUCH MONKEY BUSINESS ???

Gepubliceerd: 15 januari 2011 in Varia.

Reacties

Eén reactie.

Reactie door John Q Public - 15 januari 2011 om 15:18

Idd , het belangrijkste is dat je het leuk blijft vinden en beseft dat het vrijwel altijd gaat om eigen zakkenvullerij. De apen hebben het voordeel dat ze hun eigen zakken niet hoeven te vullen en winnen daarom meestal van hoog gekwalificeerde pundits e.a. kwakzalvers.

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags