Zware problemen vragen creatieve oplossingen …

Door: Vincent

E?n van de belangrijkste problemen in de huidige wereldeconomie is de overheidsschuldencrisis. Terwijl men in Griekenland de ene staking na de andere organiseert, zoekt men in de Amerikaanse staat Californi? naar creatieve oplossingen … Een voorbeeld: elektronische nummerplaten !

Deze digitale nummerplaten zouden terwijl hun “drager” in beweging is niet te onderscheiden zijn van “gewone” nummerplaten. Van zodra het voertuig echter 4 seconden stilstaat (geparkeerd, in de file, al wachtend voor de verkeerslichten, …) zouden deze nummerplaten digitale reclameboodschappen weergeven ! Met de reclame-inkomsten hoopt de staat Californi? dan iets te doen aan hun enorme begrotingstekort … Ook de mogelijkheid om de bestuurders te laten delen in de reclame-inkomsten wordt onderzocht.

Naast publiciteit zouden er op deze nummerplaten ook dingen zoals verkeersinformatie en opsporingsberichten kunnen worden weergegeven.

Als dit voorstel werkelijkheid wordt in Californi? hebben zij een primeur te pakken ! Waar velen zich echter nog vragen bij stellen is welke impact dit zal hebben op de verkeersveiligheid.

Beste Croesuslezers, zien jullie dit voor bij ons ook zitten ?

Gepubliceerd: 22 juni 2010 in Actualiteit.
Tags: ,

Reacties

Eén reactie.

Reactie door Illumn - 22 juni 2010 om 22:45

Kan de overheid dan via satteliet volgen waar de voertuigen overal rondrijden?

Geef uw reactie

CFD TRADING
+INTERNET PRIVACY


GRATIS PRODUCTEN


Menu

Recente artikels

Recente reacties

Zoeken

Archief

Tags